Posted on: 17 septembrie 2021 Posted by: Estrada Comments: 0

Atunci cand alegi mobilierul potrivit pentru livingul tau, exista mai multi factori care iti vin in minte.

Este o provocare interesanta, dar poate fi si destul de stresanta. Exista mai multi factori de luat in considerare atunci cand alegeti mobila de sufragerie. Poti intra in acest magazin online si vei gasi cea mai buna mobila.

Trebuie sa te gandesti la stilul de mobilier pe care ti-l doresti, la cat de confortabil este, la durabilitate, la usurinta intretinerii, precum si la dimensiunea si spatiul pe care le va ocupa in camera ta de zi.

Acestia sunt toti factorii pe care ar trebui sa ii iei in considerare atunci cand alegi mobilierul pentru camera ta de zi. Nu e de mirare ca poate fi un pic provocator.

Nu trebuie sa va panicati, deoarece aceasta este doar una dintre etapele de decorare a casei si exista cateva sfaturi de decorare interioara pe care le puteti utiliza pentru a o obtine si a obtine rezultatul dorit.

Evaluati-va spatiul

Ultimul lucru pe care vrei sa-l faci este sa alegi mobilier prea mare sau prea mic pentru sufrageria ta.

Vrei sa alegi mobila care sa se potriveasca spatiului pe care il ai in living. Nu este bine sa fie prea mare pentru a ingreuna traficul sau circulatia persoanelor in interiorul camerei.

Pentru a face acest lucru, trebuie sa masurati spatiul pe care il aveti in camera de zi inainte de a alege mobilierul. Deci, utilizati instrumentele de masurare de baza, cum ar fi o masura de banda, un metru sau ruleta… si masurati lungimea si latimea camerei de zi.

Odata ce ati facut masurarea, trebuie sa determinati cat spatiu doriti sa ocupe mobilierul din camera de zi si apoi trebuie sa creati un plan de podea cu hartie oficiala sau puteti utiliza orice fel de hartie pe care o aveti la dispozitie.

Acum puteti desena diferite moduri in care doriti ca mobilierul sa fie aranjat in camera. Lasati suficient spatiu liber pentru miscare sau trafic.

Dupa crearea planului pe hartie, il puteti transfera pe podea folosind benzi de vopsea pentru a marca unde doriti ca fiecare piesa de mobilier sa intre in camera de zi si o vedeti cel mai bine.

Acum poti sa iesi si sa alege mobila de aceeasi marime cu cele pe care le-ai evaluat in planul tau.

Sau mai bine, daca sunteti un producator de dulapuri si aveti unelte si materiale adecvate pentru prelucrarea lemnului, puteti chiar sa va faceti propriul mobilier personalizat sau sa angajati pe cineva care sa o faca in functie de masuratorile pe care le aveti deja.

 Nu uitati sa masurati usa

Un lucru pe care nu-l vei dori deloc este mobilierul mai mare decat usa ta. Cum te vei simti cand un camion iti aduce in sfarsit mobila, dar nu o poate aduce acasa, doar pentru ca nu iti poate trece pragul? Dezamagitor, nu-i asa?

Deci, inainte de a continua cu achizitionarea de mobilier, asigurati-va ca masurati usa si asigurati-va ca veti cumpara piese care pot fi duse in camera de zi. In caz contrar, va trebui sa returnati mobilierul.