Posted on: 9 octombrie 2023 Posted by: andreea Comments: 0
camera frigorifica

In lumea bucatariilor profesionale din Romania, echipamentele precum modelele de camera frigorifica joaca un rol vital. Acestea permit depozitarea si pastrarea in siguranta a alimentelor, pentru a asigura calitatea si prospetimea lor o perioada indelungata.

Atunci cand alegeti un furnizor pentru un astfel de utilaj, nu este suficient sa va uitati doar la calitatea produsului in sine, trebuie sa fiti atent si la garantiile oferite. Fresco Expert, un brand care sustine inovatia in bucatariile profesionale din tara noastra inca din anul 1992, ofera trei tipuri de garantii pentru modelele sale de camere de refrigerare si congelare. In cele ce urmeaza, vom explora in detaliu aceste trei tipuri de garantii si ce presupun ele.

Garantia Base Care – inclusa in pret

Primul tip de garantie oferit de Fresco Expert pentru modelele sale de camera frigorifica este Base Care. Aceasta garantie este inclusa in pretul produsului si vine cu o serie de beneficii importante pentru clienti. Iata ce presupune:

Montajul inclus. Atunci cand achizitionati o camera frigorifica de la Fresco Expert, nu trebuie sa va faceti griji cu privire la montaj. Garantia Base Care acopera costurile si serviciile de montaj, asigurandu-se ca echipamentul este instalat corect si in conditii optime de functionare.

12 luni piese de schimb si manopera. Un alt beneficiu este reprezentat de acoperirea pieselor de schimb si manoperei, pentru o perioada de 12 luni. Acest lucru inseamna ca, in cazul unor defectiuni sau probleme cu echipamentul, Fresco Expert se va ocupa de repararea sau inlocuirea pieselor necesare, fara costuri suplimentare pentru client.

Garantia Performance Care – contra cost

Pentru cei care doresc o acoperire suplimentara si servicii premium, furnizorul ofera garantia Performance Care. Aceasta garantie merge dincolo de ceea ce ofera garantia Base Care si include urmatoarele:

Revizie anuala in ultimele 2 luni din perioada de garantie. Cu Performance Care, veti beneficia de o revizie anuala in ultimele 2 luni ale perioadei de garantie. Acest lucru inseamna ca echipamentul ramane in stare optima de functionare, reducandu-se riscul unor defectiuni neasteptate.

Training de utilizare. Furnizorul ofera, de asemenea, training de utilizare pentru clienti, in cadrul acestei garantii. Training-ul ajuta personalul sa inteleaga cum sa opereze si sa intretina corect camera frigorifica, astfel contribuind la extinderea duratei de viata a echipamentului.

Interventie in 72 de ore. Un alt avantaj major al Performance Care este faptul ca, in cazul unor probleme sau defectiuni, echipa de service va interveni in doar 72 de ore de la semnalare. Astfel, downtime-ul e redus semnificativ, iar activitatea bucatariei poate continua fara probleme majore.

Garantia Premium Care – contra cost

Pentru cei care doresc cel mai inalt grad de acoperire si servicii de top, garantia Premium Care ofera tot ceea ce este necesar. Aceasta garantie include toate beneficiile Base Care si Performance Care, plus cateva aditii importante:

Extinderea la 24 de luni a perioadei pentru piese de schimb si manopera. Cu Premium Care, clientii beneficiaza de o perioada de 24 de luni pentru piese de schimb si manopera. Acest lucru inseamna ca, in cazul unor probleme, veti fi acoperit timp de 2 ani de zile de la achizitionarea modelului de camera frigorifica.

Interventie in 48 de ore. Unul dintre cele mai impresionante aspecte ale garantiei Premium Care este timpul rapid de interventie. Echipa de service se va prezenta in doar 48 de ore de la semnalarea oricaror probleme, asigurandu-se ca echipamentul dumneavoastra revine rapid in stare functionare.

Cu aceste trei tipuri de garantii oferite de Fresco Expert, puteti fi sigur ca investitia dumneavoastra intr-o camera frigorifica de inalta calitate este protejata. De la garantia Base Care, care vine inclusa in pret, la Performance Care si Premium Care, care ofera servicii premium, Fresco Expert demonstreaza angajamentul sau fata de clienti si calitatea produselor sale.

In concluzie, atunci cand cautati o camera frigorifica pentru bucataria profesionala a restaurantului pe care il detineti sau administrati, este esential sa acordati atentie garantiilor oferite de furnizori. Fresco Expert se evidentiaza prin aceste trei tipuri de garantii, asigurandu-se ca echipamentul dumneavoastra ramane in cea mai buna stare posibila.