Posted on: 15 noiembrie 2022 Posted by: p918s8729k Comments: 0

Ne aflăm în era vitezei, eră în care nu mai avem răbdare și dorim să terminăm orice lucru cât mai rapid. Dacă acum 20 de ani ne era mai la îndemână să facem o baie stând în cadă și bucurându-ne de atmosferă, acum ne grăbim și facem doar dușuri cât mai rapide, momentele de relaxare fiind reduse la minim, se întâmplă rar și deseori ne neliniștesc. Astfel, ar putea rezulta că este important să avem un duș pe placul nostru, un duș care să ne ofere confort și ușurință de folosire.

Cu toții știm cum arată un duș, cum funcționează și care este scopul său, însă, dacă nu am fost noi cei care am ales produsele existente în casă, poate nu știm că o coloană duș poate fi de numeroase tipuri și poate fi o alegere foarte importantă, ducând la confortul sau disconfortul complet al celui care îl folosește. Astfel, în cele ce urmează vom discuta despre avantajele și dezavantajele aduse de o coloana dus fixă sau mobilă.

 

Coloanele de duș fixe

Coloanele de duș fixe sunt impropriu numite așa, deoarece aceste coloane sunt de fapt îngropate în pereți, ele fiind practic văzute doar ca un cap de duș prins în perete. Acesta este tipul de coloană duș care stârnește cele mai multe controverse, părerile oamenilor fiind puternic împărțite.

Astfel, o parte din cei care au folosit acest tip sunt de părere că este incomod și că presiunea nu este întotdeauna perfectă pentru clătire, în special a părului, fiind greu să te învârți sub capul dușului fix. Restul persoanelor au o părere complet opusă, ei fiind extrem de mulțumiți de faptul că lipsa nevoii de a ține dușul în mână îi ajută la o experiență mai plăcută și mai relaxantă, clătitul fiind clar mai ușor, având două mâini la dispoziție.

 

Coloanele de duș mobile

La celălalt capăt se află coloanele de duș mobile, ele fiind de fapt produsul clasic întâlnit în majoritatea caselor, în special în cele care au cadă în baie și nu cabină de duș. Acest produs are mai multe păreri pozitive, el putând fi folosit și pe post de duș fix și duș mobil.

Cum este posibil așa ceva? Este foarte simplu. Oricine are libertatea de a ține dușul în mână și de a-l plimba atât cât ține lungimea acestuia, dar el poate fi atașat și pe un suport prins de perete, fiind foarte ușor transformat în echivalentul unui duș fix ce nu trebuie ținut în mână. Dezavantajul acestui produs este, totuși, nevoia de înlocuire a coloanei datorită uzării sale prin mișcarea sa continuă, coloana duș sau furtunul propriu zis spărgându-se de multe ori dacă este sucit și folosit haotic.

 

Unde pot studia o ofertă a ambelor tipuri de dușuri?

Dacă sunteți în plin proces de renovare, și sunteți în căutarea unor sanitare pentru cabina de duș, cunoaștem un magazin online care vă poate oferi ceea ce căutați. Este vorba despre Baterii-Lux, magazinul care oferă produse de înaltă calitate la prețuri avantajoase. Aici veți putea găsi atât coloane fixe pentru duș, dar și coloane mobile, precum și accesorii baie și baterii de toate tipurile, destinate atât băii, cât și bucătăriei. Toată această ofertă de produse poate fi găsită pe site-ul baterii-lux.ro, o comandă fiind foarte ușor de plasat.

 

Date de contact:

Telefon: 0721482872

E-mail: [email protected]

Adresa: Bucuresti, St.Cap. Ghe. Ion, Nr. 11