Posted on: 9 octombrie 2020 Posted by: andreea Comments: 0
vestiar metalic

Un vestiar metalic poate fi intalnit atat intr-un cabinet medical, cat si intr-un spital sau intr-un laborator de specialitate. Acesta ajuta la pastrarea in siguranta a uniformelor de lucru si permite membrilor echipei sa-si desfasoare activitatile intr-un mediu organizat. Iata cum sa alegi modelul potrivit!

Opteaza pentru un vestiar cu perete despartitor

Vestiarele metalice cu perete despartitor sunt ideale in aceasta industrie, deoarece medicii si asistentii pot depozita halatele, papucii ortopedici si ustensilele de lucru. Cum recunosti un astfel de model? Acesta are 2 usi, iar in interior contine un perete despartitor pentru hainele curate si cele murdare. In partea superioara a acestuia se afla un raft, impreuna cu o bara pentru umerase. La cerere, se poate atasa si o polita suplimentara pentru incaltaminte.

Asigura-te ca exteriorul este rezistent la bacterii

In spitale, pot exista virusuri si bacterii, astfel ca este necesar sa achizitionezi un vestiar metalic de la viamond.ro care sa aiba vopsea rezistenta la coroziune. Aceasta previne aparitia ruginii si este potrivita pentru spatiile in care gradul de umiditate este ridicat. Culoarea din exterior poate fi rosu, galben, albastru sau verde. In cazul in care nu-ti doresti niciuna dintre aceste nuante, poti opta si pentru un vestiar gri.

Structura trebuie sa fie realizata din tabla de otel profilata si sa aiba grosimea de minimum 0,6mm. Modelele de calitate au usile dublu ranforsate si sunt dotate cu gauri suplimentare in partea centrala. Acestea permit un nivel de ventilatie crescut si o circulatie optima a aerului. Pot exista si nervuri longitudinale pe laterale, amplasate pentru o rigidizare sporita.

Verifica dotarile suplimentare

Sistemul de inchidere al unui vestiar metalic este adesea clasic, existand doar 2 chei si o gaura pentru lacat. Se pot atasa, insa, si alte masuri de siguranta, cum ar fi manerul antiefractie, inchiderea in 3 puncte, manerul cu inchidere din 2 miscari si inchiderea prin cifru electronic sau cu moneda. De asemenea, este posibil sa existe o cheie Master. Aceasta iti permite sa deschizi toate usile si te poate ajuta sa treci peste situatiile neplacute.

In cazul in care ai nevoie de mai multe imbunatatiri, unele vestiare vin la pachet cu optiuni extra. Spre exemplu, usile pot fi din HPL si pot avea grosimea de 8mm. O alta varianta de care dispui este sa alegi un vestiar metalic cu acoperis inclinat si picioare reglabile. Acesta poate fi ajustat pe inaltime si dispune de protectie anticoroziune in partea inferioara.

Achizitioneaza un model asamblat

Asamblarea mobilierului din metal este un proces dificil si necesita un set specific de ustensile. In plus, exista sansa sa nu poti duce lucrurile la capat din prima incercare si sa deteriorezi materialul. Problema poate fi evitata daca achizitionezi un model deja asamblat.

O alta optiune este sa gasesti o persoana cu experienta in domeniu. Aceasta dispune de cunostintele necesare pentru montaj si te ajuta sa economisesti timp.

De unde poti achizitiona un vestiar metalic?

Vestiarele metalice reprezinta o investitie importanta in domeniul medical, deoarece angajatii au nevoie de mobilier pentru halate si alte echipamente de lucru. Totusi, alegerea modelului potrivit este o sarcina dificila. Poti face lucrurile mai usoare daca alegi un furnizor de incredere, care sa-ti ofere o gama variata de produse si livrare direct la usa biroului.