Posted on: 20 iunie 2022 Posted by: Estrada Comments: 0

Rochia de mireasă are o semnificație aparte pentru doamnele și domnișoarele care-și doresc să-și unească destinele cu persoana iubită.

Dar în ciuda importanței evenimentului, nu orice mireasă își permite să aloce un buget foarte mare pentru rochia de mireasă. Mai mult, miresele înțelepte știu că ea va fi purtată o singură dată în viață, urmând ca mai apoi să fie doar o amintire frumoasă pe care o vor așeza într-un șifonier. Prin urmare, nu e greșit să-ți setezi un anumit buget pentru ziua nunții și alegerea rochiei de mireasă, respectiv să cauți rochii de mireasă ieftine si accesibile pe care să ți le poți permite cu mai multă ușurință, chiar dacă locuiești în capitală.

Rochii de mireasă accesibile în București 

În capitală vei găsi la tot pasul o mulțime de magazine cu rochii de mireasă care îți vor atrage atenția chiar prin intermediul vitrinei. Dar un oraș atât de popular are bineînțeles și costuri pe măsură pentru articole vestimentare de nunta. Însă la BestBride ai posibilitatea de a găsi o colecție impresionantă de rochii de mireasă moderne pentru orice stil sau tip de nuntă, astfel încât și tu să arăți minunat în ziua cea mare. Fie că visezi la o rochie tip sirenă, cu un corset fascinant și o trenă lungă, fie că rochia în stil prințesă este tot ce ți-ai putut dori, în showroom-ul BestBride te așteaptă opțiuni inedite și nenumărate de rochii care ți se vor potrivi cu succes.

Vei vedea că și tu poți avea o ținută încântătoare în cea mai așteptată zi din viață, dar să fii și cumpătată și să nu trebuiască să-ți cheltuiești toate economiile pentru nunta.

 

Rochii de mireasă online – cum alegi rochia ideală? 

Știm cu toții că în mediul online găsești de toate, inclusiv rochii de mireasă fascinante de care te poți îndrăgosti pe loc. Însă, în realitate, lucrurile se pot schimba, căci fie ele arată diferit și nu te mai încântă la fel de tare, fie nu se așează pe tine exact așa cum ai visat.

Trebuie să știi că, spre deosebire de alte magazine, pe bestbride.ro găsești o sumedenie de rochii disponibile dintre care nu trebuie să alegi doar una singură. Portofoliul extrem de variat de rochii este menit să aducă în atenția ta prin intermediul unor poze reale și păreri de la clienți, toate opțiunile disponibile care ar putea fi pe placul tău. Dintre acestea, tu le poți alege pe cele mai impresionante și să-ți faci o programare la probă în showroom, gratuit, astfel încât să vezi cu adevărat calitatea materialelor, cum se așează pe tine și implicit, să afli dacă una dintre rochiile alese este sufletul pereche la care ai visat atât de mult timp.

Ce trebuie să mai știi e și că, odată cu programarea online, ți se va atribui în același timp și un consilier vestimentar menit să te ajute să găsești modelul potrivit.

 

Cum aleg o rochie de mireasă spectaculoasă?

Chiar dacă vrei un model simplu și clasic, ori unul sofisticat, îndrăzneț sau ieșit din comun, dorințele tale sunt simplu de satisfăcut la BestBride. Dincolo de pozele de prezentare, de manechinele și umerașele frumoase care te întâmpină în magazin, se spune că vei simți atunci când îți vei găsi rochia potrivită care va evoca o serie de emoții aparte.

Dar există și câteva lucruri pe care ar trebui să le știi despre alegerea ei, chiar dacă moda nu este punctul tău forte.

rochie de mireasă te va completa de minune atunci când ea este aleasă inainte de toate, după forma corpului tău, după tonul și subtonul pielii, înălțime sau confortul la care aspiri. Comunicându-i consilierului vestimentar toate aceste lucruri, el te va putea ajuta cu sugestiile cele mai potrivite. Iar o serie de trucuri extra le poți descoperi chiar acum, aruncând un ochi pe blogul BestBride.