Posted on: 8 martie 2022 Posted by: Estrada Comments: 0

Renovarea baii si renovarea bucatariei sunt foarte solicitate intr-o casa. Dar, inainte de a alege estetic care va place cel mai mult, este convenabil sa cunoasteti si sa studiati diferitele materiale cu care sunt fabricate. Astfel, vei sti care sunt cele mai rezistente, cele care cantaresc cel mai mult, cele de care trebuie sa te ocupi cel mai mult… Fie ca alegi o cada de baie freestanding 160 fie ca optez pentru alt model, combina de fiecare data eleganta cu confortul pentru a obtine cele mai bune solutii.

In acest articol vom vorbi despre tipurile de cazi in functie de materialul lor, cele mai alese de clientii nostri:

Cazi ceramice: Este cel mai folosit material in acest moment. Sunt foarte frumoase, dar trebuie sa ai grija de ele si sa eviti loviturile, deoarece ceramica ar putea fi deteriorata.

Cazi de otel: Sunt una dintre cele mai rezistente cazi de baie si in acelasi timp cu cele mai frumoase. Daca exista o lovitura, restaurarea este foarte usoara.

Cazi de fier:

Ele sunt foarte grele, deci este necesar ca podeaua sa fie foarte rezistenta. Este un material bun pentru rezistenta la caldura si sunt foarte durabile.

Cazi sintetice:

Daca iti doresti o solutie clasica, dar adaptabila, cazile sintetice sunt o alegere buna daca iti doresti o cada clasica si adaptabila. In plus, le puteti gasi intr-o multitudine de culori si dimensiuni si sunt extrem de rezistente. Cazile acrilice, din fibra de sticla si rasina fac parte din acest grup. Cele mai solicitate sunt cazile acrilice, deoarece acestea sunt cele mai convenabile pret si cele care cantaresc cel mai putin, dar trebuie instalate in mod corect si cu o etansare puternica, astfel incat sa nu apara umiditatea.

Cazi de baie din lemn:

Timp de mai multe secole, cazile din lemn au fost folosite in multe parti ale lumii. Din punct de vedere estetic sunt foarte placute, mai adanci decat cazile traditionale, iar daca esti in cautarea unei bai rustice sunt ideale. Acestea necesita o anumita ingrijire si trebuie instalate in locuri care nu sunt foarte uscate si intotdeauna departe de incalzire, deoarece ar putea afecta materialul. O cada din lemn va oferi caldura baii, deoarece este realizata dintr-un material natural.

Importanta imbaierii si dusului

Pentru a promova sanatatea si a evita bolile, este extrem de important sa stiti cum sa faceti diferenta intre obiceiurile de igiena bune si cele rele si sa le transformati pe primele intr-un obicei personal.

Scaldatul sau dusul sunt de mare importanta, printre altele pentru ingrijirea adecvata a pielii- si retine ca pielea este mai mult decat un strat protector al corpului.

Este convenabil sa va spalati in cada sau sa faceti dus, o data pe zi, pentru a elimina murdaria atasata corpului, celulele moarte ale pielii si bacteriile care pot provoca infectii. Si, pe de alta parte, pentru efectul stimulator pe care o baie sau dusul exercita asupra circulatiei, muschilor si nervilor pielii.

Si este posibil ca alegerea intre baie si dus sa fie la fel de mult o functie a gusturilor, ca si timpul disponibil, precum si apa pe care trebuie sa o economisim.

Baia este relaxanta, ajuta la adormire si la relaxarea tensiunilor.