Posted on: 8 noiembrie 2022 Posted by: p918s8729k Comments: 0

Daca lucrezi in constructii si doresti sa iti gestionezi cat mai bine bugetul, orienteaza-te catre inchirierea structurilor auxiliare! Cu banii economisiti prin  inchiriere te poti orienta catre materiale mai calitative in constructia pe care o ai in vedere sau poti folosi acesti bani pentru achitarea fortei de munca necesare. De la schela de inchiriat, la popi metalici, dar si macarale, pe toate le gasesti disponibile pentru inchiriere! Afla din randurile de mai jos detalii despre structurile pe care le poti inchiria, dar si de ce este mai avantajos sa inchiriezi decat sa cumperi!

Schela de inchiriat

Dupa cum bine stii, schelele sunt structuri indispensabile in domeniul constructiilor. Fixe, mobile, de interior sau de exterior, acestea pot fi folosite in diferite etape de realizare a constructiei. Avand in vedere faptul ca se lucreaza la inaltime, acestea se pot regla in functie de necesitati si sunt rezistente, suportand fara probleme greutatea celor care intreprind lucrarile.

Sisteme de sprijinire a santurilor

In momentul in care ridici o cladire este necesar sa te ocupi si de amenajarea spatiului verde ce o inconjoara. In astfel de situatii, cu ajutorul unui numar minim de muncitori, vei putea realiza toate santurile de care este nevoie daca ai la dispozitie sisteme de sprijinire a santurilor de calitate. Putand sa le folosesti de mai multe ori, acestea iti vin in ajutor, reducand costurile lucrarilor pe care le intreprinzi.

Sisteme de cofrare

Sistemele de cofrare iti vin in ajutor atunci cand incepi turnarea fundatiei unei constructii! Acestea sunt reglabile, astfel putand fi ajustate si folosite in functie de dimensiunile exacte ale constructiei pe care o executi! Un avantaj deosebit al acestora este montarea, respectiv demontarea cu usurinta a acestora!

Popi metalici

O alta categorie importanta de structuri auxiliare pe care le poti inchiria este reprezentata de popii metalici, care te ajuta sa realizezi structurile interioare cat mai usor cu putinta! Intrucat acestia sunt reglabili, pot fi adaptati cu usurinta si folositi in orice constructie!

Macarale

Acestea sunt extraordinar de costisitoare si care le poti inchiria atunci cand ai nevoie sa ridici materiale grele pe un santier. Este de preferat sa inchiriezi astfel de utilaje, nu sa investesti sume importante de bani in achizitionarea acestora! Gandeste-te cat timp iti este necesara o macar si alege sa faci un contract de inchiriere confort nevoilor tale.

Buldoexcavatoare

Buldoexcavatoarele sunt utilaje puternice si rapide cu ajutorul carora poti sapa si scoate pamantul care este in surplus pe santier, dar te ajuta si la crearea santurilor de canalizare, daca este necesar. Alege sa inchiriezi un buldoexcavator atata timp cat ai nevoie, si nu sa il cumperi, deoarece,, asemenea macaralelor, este un utilaj costisitor.

Studiaza contractul de inchiriere!

Dupa ce ai decis ce fel de structuri auxiliare vrei sa inchiriezi, studiaza cu atentie contractul pe care urmeaza sa il semnezi si verifica informatiile importante din acesta: partile contractante, ce structure inchiriezi, dar si pentru ce perioada de timp! O echipa specializata ti le va aduce acolo unde iti doresti si se va ocupa de montarea acestora!

Pe Lucinvest.ro gasesti toate structurile auxiliare de care ai nevoie pentru inchiriere atunci cand construiesti! De la schela metalica, popi, sisteme de cofrare, pana la utilaje care iti vor deservi atata timp cat ai nevoie, pe toate le gasesti online si le poti comanda, economisind sume importante de bani pe care le poti investi in constructiile pe care le ai in vedere! Pune in balanta toate informatiile de mai sus si alege sa inchiriezi, nu sa achizitionezi, pentru a economisi inteligent!

Date de contact:

E-mail: [email protected]

Telefon: 0745410817