Posted on: 7 noiembrie 2022 Posted by: p918s8729k Comments: 0

Iata cum se fac si ce avantaje iti garanteaza!

 

Se numesc pardoseli elicopterizate acele suprafete realizate din beton, cu ajutorul unui echipament special proiectat, pentru a le netezi. Pe intelesul tuturor: utilajele folosite in netezire se folosesc de diferite loviri si miscari pentru a lustrui betonul, ceea ce ii confera un nivel ridicat de rezistenta si ii imbunatateste aspectul pardoselii.

Aceste pardoseli elicopterizate se folosesc in mod special in spatiile cu trafic greu si intens, fiind frecvent intalnite in depozite, hale industriale si centre comerciale, dar si parcari auto. Orice incinta care necesita un strat de beton dur si rezistent, are nevoie – de fapt – de pardosea elicopterizata. Iata care sunt toate avantajele acestei solutii tehnice, ce ajuta astazi milioane de firme sa isi desfasoare activitatea.

 

  1. Rezistenta cu totul si cu totul deosebita

Pardoselile din aceasta categorie sunt alcatuite de stratul propriu-zis de beton, peste care se adauga un strat suplimentar, compus din curatz, minerale, ciment si chiar pigmenti de culoare, folositi pentru a crea un design personalizat. Prin definitie, betoanele elicopterizate au o durata foarte extinsa de intrebuintare si vin la pachet cu un grad de rezistenta superior. Pentru ca pardoseala devine o suprafata de suport pentru utilajele grele, este imperios necesar ca aceasta sa raspunda la cerintele unei astfel de sarcini, iar betonul elicopterizat demonstreaza acest lucru in realitatea practica. Este solutia pentru spatii industriale.

 

  1. Aspectul estetic si usurinta in intretinere

Pentru ca vorbim de spatii industriale, usurinta in intretinere este esentiala pentru desfasurarea activitatii. Asa cum (probabil) te asteptai, betonul elicopterizat rezolva si aceasta problema. Suprafata rezultata este una perfect nedeta si lustruita, deci si usor de intretinut pe temen lung. Dar nici aspectul estetic in sine nu este unul de neglijat: pentru ca se folosesc pigmenti de culoare, pardoselile arata foarte si permit multiple optiuni de personalizare. Acolo unde se pune accent pe performanta asigurata de mediul de lucru, sigur ca si aspectul estetic va avea o importanta sporita. Mediul creat va fi unul cat se poate de confortabil.

 

  1. O predispozitie mult mai redusa la uzura, spre deosebire de alte pardoseli

Atunci cand vorbim despre betonul elicopterizat, predispozitia la deteriorare, uzura si crapaturi este una mult mai mica, in comparatie cu alte solutii in materie de pardoseli. Chiar daca este intalnit in spatii unde predomina greutatile mari si traficul intens, pardoselile industriale elicopterizate fac fata cu brio, in mod real, la toate aceste conditii. Chiar si la actiunea agentilor chimici sau la temperaturile extreme, aceste pardoseli dovedesc un nivel optim de rezistenta, iar usurinta de intretinere si de curatare completeaza lista avantajelor luate in considerare de antreprenori. Investitia in betonul elicopterizat e una profitabila.

 

 

Pardoseliindustriale.ro, compania experta in pardoseli industriale

Timpul a dovedit: cerintele stricte, exigente si variate din domeniul industrial sunt rezolvate cu brio de Pardoseliindustriale.ro, indiferent de complexitatea proiectului. De mai bine de 10 ani activeaza aceasta companie pe piata, timp in care a obtinut cele mai bune rezultate in materie de pardoseli industriale.

Cu o experienta vasta in acest domeniu, specialistii de la Pardoseliindustriale.ro te vor asigura de rezistenta sporita a suprafetelor, de aspectul lor estetic desavarsit si de confort sporit in utilizare. Compania are expertiza in toata gama de pardoseli industriale, nu doar cele elicopterizate: Iata cateva exemple: pardoseli decorative, poliuretanice, epoxidice, cu cuartz, antistatice si nu numai.