Posted on: 11 martie 2020 Posted by: revnco Comments: 0
rinoplatie

Fiind o operatie foarte ceruta si populara, rinoplastia a avut in jurul sau o multime de mituri care s-au tot transmis din generatie in generatie. Miturile sunt de cele mai multe ori neconfirmate, operatia de rinoplastie nu mai este de multa vreme o necunoscuta, sunt informatii detaliate despre ea, medicii chirurgi pot sa le ofere pacientilor cele mai bune modalitati de remodelare si refacere a nasului cu rezultate vizibile pe termen lung.

Operatie rinoplastie

Unul dintre miturile care tot circula de ani intregi este legat de chirurgul plastician care poate sa realizeze operatia. Se spune ca orice fel de chirurg plastician va putea sa ii redea nasului forma dorita si sa corecteze prin interventie chirurgicala deviatii de sept si probleme din nastere din aceasta zona.

Partial e adevarat, daca ai un chirurg plastician care e specializat in rinoplastii vei putea obtine mai devreme sau mai tarziu rezultatele dorite, ideea este ca respectivul chirurg trebuie sa aiba cunostinte vaste despre nas si anatomia sa si sa fi efectuat o multime de operatii inainte. Experienta este foarte importanta, deci ca sa demontam mitul nu orice chirurg plastician poate sa efectueze operatia, doar cel specializat in rinoplastie moderna va sti sa realizeze interventia minutioasa.
Alt mit face referire la accesarea acestui tip de operatie doar de catre femei. Da, e adevarat ca mai multe femei cer operatii de rinoplastie, dar asta nu inseamna ca nu avem si barbati care fac operatia respectiva.

Barbatii care ajung la rinoplastii vor sa indeparteze cocoasa nasului si sa micsoreze nasul, pentru a recapata simetria din zona respectiva. S-a observat in ultimul timp un numar tot mai mare de barbati care ajung in sala de operatii a chirurgilor plasticieni, si asta pentru ca sunt tot mai preocupati de modul in care acestia arata.
Mitul potrivit caruia operatia de rinoplastie e simpla e cat se poate de fals. Nasul este un organ foarte sensibil, e foarte greu sa fie operat, fiecare parte a nasului trebuie sa aiba simetria sa fata de restul partilor, nasul trebuie sa fie simetric in intregime cu restul fetei.

De aceea e foarte complicat sa ai o operatie de rinoplastie reusita, medicii trebuie sa aiba experienta vasta si cele mai bune tehnologii. Pentru operatii reusite va puteti adresa oricand clinicii Ensar Duman, o clinica bucuresteana care va poate intermedia relatia cu o clinica sau un spital din Turcia, o tara care exceleaza la capitolul operatii de rinosplastie. Consultanta permanenta, asistenta acordata mereu pe toata perioada spitalizarii, pachetele de turism medical bine puse la punct si numarul mare de clinici si spitale partenere care pot efectua in siguranta interventiile sunt avantaje ale colaborarii cu Ensar Duman.

In Turcia operatiile sunt si cu 50% mai ieftine, ceea ce inseamna ca veti avea interventiile de care aveti nevoie si veti face si economii, cu banii pe care ii veti avea economisiti veti putea sa va ingrijiti in perioada de recuperare.

Rinoplastie Turcia

Operatia dureroasa se afla printre miturile care dau mari batai de cap celor care vor sa isi faca o rinoplastie. Nu avem dureri mari la rinoplastii daca respecta ce va spune medicul chirurg si nu vom face efort dupa operatii, nu vom incerca sa ne reluam viata normala foarte repede. Interventiile chirurgicale care implica o rinoplastie au efecte secundare destul de rare, durerile sunt suportabile si trec rapid, nu e nevoie de interventii secundare pentru a reduce din durere. In conditii optime durerile ar trebui sa fie foarte vagi daca operatia a reusit.

Fata rigida si lipsita de expresie dupa operatiile de rinoplastie face parte dintr-un mit care se tot perpetueaza in ultima vreme. Interventia chirurgicala nu afecteaza musculatura fetei, puteti sa aveti orice expresii doriti dupa operatie, nu este nicio problema. Daca veti efectua operatiiile in Turcia veti avea si o recuperare mai rapida, nu vor fi complicatii si puteti sa va bazati pe modificarile facute de catre medici in salile de operatii.

Rinoplastiile nu se refac in viitor, acesta e alt mit fals. Daca sunt efectuate corect si nu apar socuri, lovituri dupa operatie nu vor fi probleme majore. Tn Turcia veti avea parte de o ingrijire postoperatorie excelenta, orice efecte secundare si probleme vor fi corectate imediat, medicii vor sti sa ia cele mai bune decizii pentru rezultate perfecte la finalul interventiilor.