Posted on: 23 decembrie 2021 Posted by: bl291g Comments: 0

Omul este trecator ca o floare, dar in urma lui raman realizarile sale obtinute cu mult efort. Cand pleaca in lumea de dincolo, el nu ia nimic cu el in afara sicriului complet echipat, a unui rand de haine si a pantofilor cu care este ingropat.

Sigur ca este trist ceea ce se intampla, dar nimeni nu se poate sustrage mortii si nu exista apartinator care sa nu se fi confruntat cu decesul unei persoane dragi cel putin o data.

Nimeni nu este suficient de pregatit sa accepte moartea celui drag si dupa ce i se comunica vestea cumplita, sa mai fie suficient de lucid si de energic sa actioneze in vederea organizarii inmormantarii.

Apartinatorii trebuie sa stie insa ca pot solicita pachete funerare de calitate premium pentru cei pe care i-au iubit, Agentiei Funerare Paul care lucreaza non-stop si este gata sa preia organizarea inmormantarii in orice moment la solicitarea familiei.

Aceasta firma intervine prompt si in cazul deceselor care au avut loc la domiciliu, dar si in cazul in care decesul a survenit la spital.

Un apel si sarcinile sunt directionate catre specialisti cu experienta care fac acest lucru de zeci de ani si au organizat nenumarate inmormantari in tot acest timp.

Apartinatorul ar trebui sa se protejeze singur de alergatura, de stres, mai ales ca suferinta din suflet dispare greu, abia dupa cativa ani.

Pe site-ul Agentiei Paul se gasesc sicrie din lemn de esenta tare si din lemn de esenta moale, simple sau cu decoratiuni aurii, avand culoarea lemnului natural, negre, maronii, albe sau visinii.

Ele sunt capitonate, usor de manipulat si sunt complet echipate. Simultan cu sicriul se ofera si crucea inscriptionata cu datele decedatului.

Cel mai scump sicriu de pe site este cel din lemn de cires, modelul fiind disponibil in trei culori elegante: visina putreda; coniac si culoarea naturala a lemnului de cires.

Apartinatorii care nu solicita ajutorul firmelor de pompe funebre pot fi vazuti prin oras cu lista in mana, indoliati, cu ochii inrositi de plans si incercanati. Este mult mai simplu sa sune la firma de pompe funebre care a organizat sute de inmormantari si a capatat experienta si sa se odihneasca, pregatindu-se de priveghi si de inmormantare.

Pachetele complete oferite de Agentia Paul cuprind si prosoape din bumbac, lumanari si banuti pentru preot si pentru gropari, batiste, candele, colaci si coliva.

Pachetul all inclusive premium pentru persoanele care au decedat in spital este gratuit, putand fi achitat cu cuponul de pensie.

Dupa cum se poate vedea, exista pachete de servicii care vin in ajutorul tuturor apartinatorilor, indiferent de circumstante si de posibilitatile lor financiare. Decedatul poate fi preluat de la domiciliu sau de la spital, serviciile pot fi achitate cash sau prin intermediul cuponului de pensie, iar sicriul poate costa cel putin 849 de lei si cel mai mult 11 999 de lei. Pe site-ul Agentiei Funerare Paul exista si un sicriu din lemn de trandafir si toate sicriele sunt complet echipate.

Pachetele funerare de calitate premium sunt ultimele daruri pe care apartinatorul le face defunctului, de aceea trebuie sa fie alese mereu cu inima.