Posted on: 7 octombrie 2022 Posted by: andreea Comments: 0
protectie laterala pat

Copiii sunt un izvor nesecat de ghidusii. Desi multe dintre nazdravaniile lor sunt absolut delicioase pentru cei din jur, unele produc fiori reci. Patul matrimonial, de exemplu, este locul in care imaginatia debordanta a micutilor pune la incercare rezistenta emotionala a parintilor. Sariturile, rostogolirile, acrobatiile de tot felul si interpretarea personajelor preferate aduc cu ele, pe langa spectacolul amuzant si momente de risc.

Studiile efectuate au aratat ca in ciuda improvizatiilor la care apeleaza adultii, acestea nu fac fata spiritului zburdalnic specific copiilor. Pentru a preveni situatiile dramatice raportate cel mai des de parinti, precum loviturile la cap si caderile brutale de la nivelul saltelei, este recomandata luarea unor masuri practice inca din primele luni de viata. Monteaza o protectie laterala pat de la buy4baby.ro si „sacul” de griji va fi mai usor!

protectie laterala pat
protectie laterala pat

Fiecare model are anumite recomandari. In functie de dimensiuni si reglaje, pot proteja eficient copiii intre 0 si 3 sau 0 si 5 ani. O bariera XXL, de pilda, cu inaltimea ajustabila, in diverse dimensiuni si culori, poate fi folosita pentru copiii cu varsta intre 0 si 5 ani.

Protectiile laterale de tip bariera

Daca ai un nazdravan cu varsta pana in 5 ani, atunci o protectie laterala pentru pat XXL este cea mai buna solutie la care poti apela in prezent pentru a-i oferi un spatiu sigur pentru joaca. Poate fi montata pe majoritatea tipurilor de paturi si saltele, iar datorita lungimii mari, asigura protectia copilului pe toata laterala mobilierului. Inaltimea generoasa ii permite micutului sa fie in siguranta chiar si atunci cand sta in picioare pe salteluta. In cazul in care doresti sa realizezi un tarc de joaca sau sa protejezi pe mai multe laterale, poti conecta mai multe bariere. Materialele rezistente din care sunt realizate nu sunt toxice si nici periculoase pentru cei mici, iar instalarea este rapida si nu necesita scule sau suruburi.

Marginile de siguranta

Marginile de siguranta rabatabile la 180 de grade sunt, de asemenea, o alegere excelenta! Butoanele cu care sunt dotate blocheaza plierea nedorita, fixarea sub saltea este rapida, iar plasa cu imprimeuri vesele este foarte atragatoare pentru micuti. Utilizeaza aceasta protectie laterala pentru pat in cazul copiilor cu varsta de maxim 5 ani!

Bumpere flexibile si portabile

Daca ai un bebe cu varsta sub 3 ani si greutatea pana in 15 kg, atunci montarea unor bumpere este solutia ideala. Aceste echipamente de protectie laterala pentru pat sunt foarte practice si usor de transportat, iar cei mici le accepta rapid. Le poti lua cu tine in vacante sau oriunde urmeaza sa innopteze bebe.

Echipamentele din aceasta gama protejeaza fara a fi restrictive si reprezinta o varianta des abordata de parinti. Sunt realizate din spuma cu memorie, iar gradul de maleabilitate iti permite sa le indoi, in functie de nevoile tale, in forma de U, I, L si O. Pot fi conectate astfel incat sa asigure protectie pe toate lateralele patului.

Aparatori tip rulou sau impletite

Aparatorile de tip rulou sau impletite sunt excelente pentru bebelusi in primele luni de viata. Modelele nu permit micutilor sa se loveasca de cadrul rigid al patului, ofera o vizibilitate optima si acopera spatiul dintre patul matrimonial si cel al bebelusului, atunci cand acestea sunt lipite.

Monteaza o protectie laterala pat potrivita pentru micutul tau si asigura-i un mediu de joaca sau de somn in care este protejat din toate partile! In acest fel, vei restabili linistea in sanul familiei si te vei putea bucura fara stres de acrobatiile ingenioase prestate de cel mic.