Posted on: 30 noiembrie 2020 Posted by: it199716a981 Comments: 0
Nu uitați să faceți aceste 3 lucruri când vă trageți barca

Barcile sunt foarte distractive, dar vin cu multă responsabilitate, mai ales dacă trebuie să folosiți servicii de tractare pentru barca la apă de fiecare dată când doriți să o folosiți. În timp ce Dodge Durango are capacități excelente de remorcare (cea mai bună capacitate de remorcare din clasă de 8.700 de lire sterline) și caracteristici convenabile de remorcare, există încă o mulțime de lucruri pe care șoferii trebuie să le amintească de fiecare dată când își remorcă barca la apă!

Cunoașteți numerele înainte de a cumpăra

Nu contează dacă ați cumpărat mai întâi barca sau vehiculul dvs. de remorcare, dar atunci când vine vorba de cumpărarea celui de-al doilea articol (barcă sau vehicul), mai bine vă asigurați că este compatibil cu primul articol pe care l-ați cumpărat. De exemplu, dacă aveți deja vehiculul cu care intenționați să îl remorcați și știți că capacitatea sa de remorcare este de 8.000 de lire sterline, nu cumpărați o barcă care cântărește 8.000 de lire sterline când este în afara apei! În plus față de greutatea remorcii bărcii, aprovizionarea bărcii cu gheață, apă și combustibil adaugă multă greutate bărcii și aceasta ar putea depăși greutatea sigură pe care o poate remorca vehiculul dumneavoastră. Pe de altă parte, dacă dețineți deja barca și trebuie să cumpărați un vehicul pentru a o remorca, asigurați-vă că știți greutatea bărcii și a remorcii, astfel încât să puteți lua o decizie educată cu privire la ce vehicul de remorcare capabil să cumpărați.

Obiecte sigure în barcă

Când vine vorba de remorcarea bărcii la rampa pentru bărci, responsabilitățile tale încep înainte chiar să ieși din casă. Înainte de a pleca cu vehiculul și barca, asigurați-vă că verificați dacă toate articolele din barcă sunt fixate pentru a nu zbura! Nu numai că este foarte costisitor să înlocuiți lucruri precum plutitoare și perne, dar este, de asemenea, foarte periculos pentru obiectele mari de genul acesta să zboare din vehicul în timp ce sunt pe drum!

2 elemente esențiale

Există două lucruri foarte, foarte importante, pe care trebuie să le facă șoferii chiar înainte de a coborî pe rampa pentru a ajunge barca în apă și, de prea multe ori, sunt uitați. Nu uitați să puneți dopul de scurgere și nu uitați să acționați tracțiunea integrală sau cea integrală. Dacă oricare dintre acești pași sunt uitați, șoferul are șanse foarte mari să își scufunde barca sau vehiculul! Dacă nu reușiți să vă descurcați în acest aspect, cereți ajutorul unei firme de servicii de tractare targu mures.