Posted on: 18 iunie 2021 Posted by: dca Comments: 0
Etuo

Cine ar fi crezut vreodată că husele telefonului mobil ar putea deveni o declarație de modă fierbinte și că alegerile de culoare ar putea juca un rol atât de important în protejarea dispozitivelor tale mobile preferate? În acest moment, se estimează că 90% dintre adulții din Statele Unite și 44% dintre tinerii cu vârste între 10-18 ani sunt proprietari de telefoane mobile. Iar situația nu este foarte diferită nici în Europa și în țara noastră. În loc să ai carcase telefon utilitare, a devenit popular să vrei mai mult, pentru a se potrivi cu diferite ținute sau activități. Fiecare grup de vârstă și sex pare să aibă propriile preferințe, dar există atât de multe culori și stiluri disponibile astăzi încât cumpărăturile pentru accesoriul perfect pot fi o aventură.

Pentru copiii mai mici, husele colorate pentru telefoane mobile care captează personajele lor preferate de desene animate sunt extrem de populare. Husele pentru telefoane cu Tweety, Tinkerbell, Sponge Bob, prințese și chiar Mickey Mouse sunt pe listă. Cu toate acestea, aproximativ 75% din generația „Barney” este, de asemenea, îndrăgostită de violet, iar o husă de telefon în această culoare este, de asemenea, un succes. Fetelor le place încă să se exprime în roz de diferite intensități, iar unii dintre băieții mai tineri sunt atrași de culorile de camuflaj ale eroilor lor de război preferați.

Pe măsură ce îmbătrânesc, femeile tinere aleg modele strălucitoare. Combinațiile roz strălucitor, lavanda și albastrul pudră își exprimă partea „feminină”, iar modelele cu bijuterii false sunt, de asemenea, populare. Multe fete dobândesc o garderobă virtuală cu huse de telefon mobil pentru a-și accesoriza diferitele ținute. Iar acest lucru se întâmplă mai ales în perioada toridă de vară.

Mulți băieți adolescenți sunt mai atrași de aspectul macho și „Goth”. Sunt, de asemenea, favorizate combinațiile de culori psihedelice, strălucitoare. Încă nu sunt în aparența unei abordări conservatoare a vieții, ei sunt mai apți să se preocupe de husele lor ca o modalitate de a-și reflecta independența și interesele personale aproape la fel de mult ca fetele. Adolescenții tind să-și compare telefoanele și accesoriile și să concureze pentru cel mai tare telefon ca aspect, aproape la fel de mult ca pentru cel cu cele mai multe funcții și aplicații.

Deși nu sunt la fel de evidente, femeilor le pasă, de asemenea, de coordonarea carcaselor de la telefonul mobil la ținutele sau ocazia lor. Desenele florale și modelele artistice sunt populare, de asemenea. Unele femei aleg o husă pentru telefonul mobil care se potrivește cu ceva ce le place, uneori personalizându-le după bunul plac cu fotografia sau citatul preferat.

Bărbații, în special utilizatorii de telefoane mobile albe, au fost cei mai rezistenți la tendințele declarației culorilor, preferând un aspect și o funcționalitate conservatoare. Husa neagră sau argintie de bază cu finisaj metalic este cea mai populară. De asemenea, a devenit destul de la modă să cumperi o husa oppo reno 4 lite care poartă însemnele liceului sau ale echipei sau organizației sportive profesionale preferate, în culorile sale ușor de identificat.

Alegerea culorii pentru husele telefonului mobil rămâne o expresie a gusturilor și personalității individuale. Din fericire, există într-adevăr numeroase culori și un design pentru toată lumea pe piața actuală de dispozitive mobile și accesorii, în special pentru cei care cumpără una, două, trei sau mai multe modele de huse.