Posted on: 7 februarie 2022 Posted by: fl1i9uier32 Comments: 0

Chiar tehnologia a luat cu asalt viata personala si cea personala, iar majoritatea activitatilor de relaxare s-au mutat in mediul online unde putem juca jocuri sau sa vizionam serialele si filmele favorite fara a depinde de programul furnizorilor de cablu TV, televizorul ramane unul dintre electronicele care se afla pretutindeni in a noastra locuinta. Cu atat mai mult cand, tehnologia de ultima generatie ne ofera inclusiv posibilitatea de a ne bucura de televizoare inteligente cu functii similare unui calculator.

Persoanele orientate catre amenajarea camerei de zi, a dormitorului sau a livingului, care-si doresc un suport ideal pentru televizor, se pot orienta catre comode TV, ce vor fi o alegere ideala din numeroase puncte de vedere.

Iar daca si tu iti doresti o astfel de comoda, dar nu stii cum s-o alegi, iata cateva sfaturi care ti-ar putea fi de folos.

Alegerea tipului de comoda

Comodele pot fi bineinteles, de mai multe tipuri. Ne putem referi in acest caz la forma, la meterialul din care acestea sunt confectionale, cat si la designul de ansamblu. Sunt si comode simple sau comode prevazute cu numeroase spatii de depozitare, sertare sau usi, care pot inlocui cu succes un dulap traditional. In general, pentru a alege o comoda potrivita trebuie sa fii atent la modul cum se prezinta restul amplasamentului. Iti va fi de folos sa urmaresti si acest material despre comode TV pentru a te inspira in ceea ce priveste alegerea si integrarea ei intr-un spatiu.

Stabilirea marimii

Marimea este foarte importanta. Nu-ti doresti o comoda care sa-ti acopere intregul perete, care sa fie mult prea inalta si sa-ti afecteze confortul atunci cand te uiti la televizor sau o comoda a carei dimensiuni sa afecteze celelalte piese de mobilier deja existente in incapere. Ca sa fii sigur ca nu dai gres din acest punct de vedere, iti sugeram sa faci o serie de masuratori anticipat, inainte de a-ti comanda din mediul online o comoda sau inainte de a o rezerva in magazin.

Alegerea culorii

Culoarea reprezinta in general o alegere cat se poate de subiectiva. Insa, daca-ti doresti ca sa transformi comoda si intr-un punct cheie al designului de interior, cel mai bine este sa optezi pentru o nuanta neutra sau o nuanta in contrast cu restul elementelor din jur. De exemplu, o canapea sau finisajele bej, se vor potrivi excelent cu o comoda maro, dar la fel de potrivit poate fi si o comoda alba sau neagra. In cazul in care vrei sa dai impresia unui aspect tot unitar, te ppoti orienta si catre subtonul pe care il au obiectele decorative sau mobilierul auxiliar asociat incaperii.

Forma comodei TV

Mai inalta sau mai lunga? Este o intrebare foarte buna pe care sa ti-o pui in alegerea unei comode. Intr-un spatiu restrans, o comoda inalta poate fi mai potrivita, si viceversa. Principalul aspect cheie pe care trebuie sa-l ai in vedere e ca forma si dimensiunea comodei asociata cu dimensiunile si aspectul televizorului sa asigure o viziune direct perpendiculara la ecran, fara a fi nevoit sa abordezi o pozitie incomoda. Desigur, o comoda alungita amplasata pe un perete restrans te poate ajuta sa largesti spatiul vizual.

Spatii de depozitare

Iti va fi foarte util sa ai in vedere si numarul de spatii de depozitare caci, deseori, comoda ia forma unei biblioteci in care poti depozita diferite articole. Daca ai deja in minte obiectele decorative care o vor insoti sau ce articole depozitezi in mod obisnuit in acest corp de mobilier, te poti orienta si catre o comoda cu spatii de depozitare mai multe sau mai putine.

Avand toate aceste informatii la dispozitie suntem ferm convinsi ca alegerea unei comode ideale se va transforma intr-o adevarata placere.