Posted on: 7 decembrie 2019 Posted by: dca Comments: 0
okflora

Trandafirii sunt simboluri universale ale iubirii si frumusetii. Multi considera ca trandafirii albi inseamna iubire, rosii inseamna pasiune, galbeni prietenie si roz gingasie si tandrete. Floraria online OkFlora ofera o selectie minunata de trandafiri rosii care exprima doar ceea ce simti. OkFlora este o florarie  online care iti poate livra in aceeasi zi florile comandate. Lasa florarii de la floraria OkFlora sa aiba grija de aranjamentele tale florale, inclusiv de buchetele de trandafiri pentru aniversare, Ziua Mamei, Ziua Indragostitilor, botez, nunta si multe altele. Iti este oferita o gama larga de buchete de flori la preturi foarte competitive.

Fiecare client este foarte important pentru angajatii florariei online si acestia se straduie sa acorde cea mai mare atentie fiecarei comenzi. Intregul personal este dedicat muncii lor si de aceea, furnizeaza servicii la cel mai inalt nivel profesional. Comandand trandafiri rosii vei primi garantat un buchete flori trandafiri de inalta calitate, cu flori care vor ramane proaspete mult timp dupa eveniment. Buchetul de flori astazi este nelipsit la orice eveniment, fiind  imposibil sa-ti imaginezi o nunta sau un botez fara aceste daruri magnifice ale naturii. Trandafirii comandati la o floraria online okflora.ro pot reprezenta un cadou independent sau un plus la cadoul principal. Totusi, atunci cand optezi pentru buchete de trandafiri ar trebui sa tii cont de schema de culori.

Trandafiri rosii – Creatia perfecta a naturii

Trandafirii rosii pot fi oferiti la diferite evenimente cum ar fi:

  • ziua de nastere a mamei;
  • prima intalnire;
  • aniversarea sefului;
  • la botezul copilului celui mai bun prieten;
  • de 8 martie;
  • pentru un profesor.

Aceasta nu este o lista completa a acelor evenimente la care poti merge cu  trandafiri rosii. Trandafirul simbolizeaza infinitul, deoarece are o forma rotunda si nu are inceput sau sfarsit. In plus, aroma este atat de rafinata, incat nicio floare nu poate fi comparata cu aroma, frumusetea si eleganta trandafirilor. De mult timp, oamenii folosesc darurile naturii, decorandu-si sarbatorile si evenimentele deosebite din viata lor.

Cu ajutorul buchetelor de trandafiri rosii, barbatii cuceresc inimile femeilor, transmitandu-le mesaje in limbajul florilor. Acest simbolism a supravietuit de-a lungul timpului, deoarece cu un buchet de trandafiri, poti spune multe fara cuvinte: iti poti declara iubirea, iti poti exprima aprecierea si respectul, iti poti cere iertare atunci cand ai gresit fata de partenera ta. Un rol important il joaca nu numai culoarea petalelor de trandafiri, ci si numarul acestora in compozitie. In cultura noastra exista o traditie pe care toata lumea o respecta cu strictete: se ofera un numar impar de flori oamenilor care sunt in viata si un numar par de flori celor care pleaca pentru totdeauna.

Alege un buchet de trandafiri pentru cadou

Adesea nu ne gandim cum va arata buchetul pe care il vom cumpara dintr-o florarie online: cate fire de trandafiri vor alcatui compozitia, ce culoare vor avea petalele, ce fel de decor va fi si ce lungime de trandafiri este mai bine sa alegi. Florarii de la floraria online OkFlora rezolva toate aceste probleme cu usurinta, alegand in functie de evenimentul pe care il ai si intotdeauna frumos ambalat.