Posted on: 30 ianuarie 2023 Posted by: andreea Comments: 0

Te-ai intrebat vreodata cum se ajunge la incasarile uriase obtinute de fetele care isi desfasoara activitatea intr-un studio videochat? Ele reusesc, uneori, sa depaseasca 10 000 de dolari pe luna, suma care este mai mare decat castigul mediu obtinut intr-un an de un angajat din alte ramuri economice.

Aceste performante nu sunt realizate prin minune, folosind o bagheta magica, ci reprezinta rezultatul unei munci desfasurate cu seriozitate inca din primele zile de lucru. Iata modul in care chiar si fetele initial lipsite de experienta ajung, treptat, sa isi implineasca obiectivele!

studio_videochat

5 zile decisive: pregatirea oferita de trainerii de videochat

Dupa semnarea contractului de artist-interpret, un model primeste, in primele cinci zile petrecute intr-un studio de videochat ca Studio-20.ro, sprijinul unei colege mai experimentate, care o ajuta sa se familiarizeze cu noul domeniu.

Aceasta ii prezinta caracteristicile fiecarei platforme online pe care urmeaza sa isi desfasoare activitatea, precum LiveJasmin, Flirt4Free, Stripchat, Chaturbate sau Adultwork. De asemenea, o invata sa foloseasca aparatura audio si video de ultima generatie, cu care este dotata fiecare camera de lucru.

In paralel, trainerul dezvaluie si unele trucuri care se vor dovedi utile pe de o parte in atragerea barbatilor de pe platformele online, iar pe de alta parte in transformarea acestora in clienti fideli. In acest scop, se apeleaza inclusiv la joc de roluri, pentru ca experienta sa fie cat mai apropiata de cea reala.

Daca, la finalul celor 5 zile, debutanta intr-un studio de videochat nu se simte pregatita, are dreptul de a cere extinderea perioadei de training, pana in momentul in care va fi stapana pe sine.

Cursurile gratuite si oportunitatea de a invata ceva nou in fiecare zi

In primele saptamani de activitate, modelele primesc mai multe tipuri de cursuri individuale gratuite, care le ajuta sa isi dezvolte talentele si cunostintele necesare pentru a atrage si a fideliza barbatii.

Este vorba, de exemplu, despre cursurile de limba engleza, extrem de utile intr-un studio de videochat, unde interactiunea cu membrii se desfasoara, mereu, in cea mai importanta limba de circulatie pe plan international. Prin urmare, fetele urmeaza cursuri zilnic, pana in momentul in care devin capabile sa se descurce intr-o conversatie.

In paralel, ele primesc si cursuri de make-up, care le permit sa isi defineasca stilul propriu si sa isi sporeasca puterea de seductie. Astfel, invata cat de important este sa arate mereu impecabil, acordand atentie nu numai machiajului, ci si vestimentatiei sau coafurii.

Capacitatea de a alege programul zilnic pe care il doresti

Unul dintre marile avantaje de care beneficiezi intr-un studio de videochat este programul flexibil. Nu esti nevoita sa lucrezi mereu la aceleasi ore sau sa urmezi un program fix, impus de un sef. Dimpotriva, beneficiezi de posibilitatea de a alege, la inceputul fiecarei perioade, intre tura de dimineata, cea de dupa-amiaza si cea de noapte.

Exclusiv de tine depinde si ceea ce faci in timpul programului. Poti da dovada de inventivitate si creativitate, propunandu-le membrilor diferite subiecte de conversatie, activitati si chiar jocuri distractive. Astfel, vei evita monotonia si iti vei creste numarul de admiratori fideli.

Trateaza fiecare zi petrecuta intr-un studio videochat ca pe o noua provocare si iti vei imbunatati performantele constant, pana cand vei ajunge la rezultatele dorite!