Pentru a va impune pe piata in continua dezvoltare a restaurantelor din Romania, este nevoie sa angajati maestri bucatari iscusiti si, in acelasi timp, sa investiti in cele mai bune echipamente cu care poate fi dotata o bucatarie profesionala. Doar in acest fel veti reusi sa satisfaceti toate exigentele unor clienti bine educati, care stiu ce inseamna mancarea de calitate.
Fiecare aspect al muncii desfasurate in bucataria unui restaurant are propria importanta, iar ideal este ca in fiecare etapa a pregatirii diferitelor specialitati sa fie folosite doar echipamente de cea mai buna calitate. Doar in acest fel puteti avea garantia faptului ca mancarea va fi gustoasa si aspectuoasa, servita la timp si ca ii va determina pe clienti sa va viziteze localul din nou si din nou.
Prin urmare, la fel de importante sunt cuptoarele, grillurile sau tigaile, dar si alte elemente esentiale, precum cuttere, masini de ambalat in vid sau feliatoare profesionale. Iata care sunt principalele avantaje pe care le ofera utilizarea acestora din urma, disponibile si in oferta Fresco Expert, in bucataria unui restaurant!
Beneficiile aduse de folosirea unor feliatoare profesionale
Felierea mezelurilor si a legumelor reprezinta o etapa cat se poate de importanta in pregatirea mancarurilor. Realizarea sa in modul cel mai potrivit confera un plus atat din punct de vedere al rapiditatii, cat si al aspectului final al produselor servite clientilor.
Noile modele de feliatoare profesionale pentru mezeluri si legume sunt echipamente moderne, ergonomice si usor de intretinut. Fiecare dintre ele este dotat cu un motor profesional de calitate si, in plus, ofera posibilitatea felierii reglabile, in functie de necesitatile fiecarei retete sau de preferintele clientilor.
In acest fel, devine posibila portionarea rapida si precisa, datorita multiplelor posibilitati de reglaj al grosimii. Diametrul lamei este cuprins intre 220 si 350 de milimetri, iar grosimea de taiere variaza, la randul sau, intre 14 si 16 milimetri.
Producatorii celor mai performante modele de feliatoare profesionale sunt firme a caror calitate este recunoscuta atat in Romania, cat si pe plan international, precum Virtus Group GmbH sau Berkel. Numele acestor companii reprezinta o garantie in sine a faptului ca echipamentele imbina un nivel maxim de productivitate cu un consum redus de energie, functionand la cel mai inalt nivel pentru o perioada indelungata de timp.
Pe langa faptul ca viteza de functionare este mult superioara celei a oricarui angajat sau aparat obisnuit, un beneficiu suplimentar este reprezentat de faptul ca toate feliile de mezeluri sau de legume astfel taiate vor avea un aspect si o grosime identice, ceea ce incanta chiar si privirea celor mai exigenti clienti.
Cele mai performante modele de feliatoare profesionale
Feliatorul manual Berkel Volano Tribute are culoarea rosie si este dotat cu un disc de 300 de milimetri. Masina este foarte apreciata de toti cei care inteleg ca taierea perfecta este esentiala pentru calitatea finala a oricarei retete de mancare. Produsul are greutatea neta de 52 de kilograme si urmatoarele dimensiuni: lungimea de 860 de milimetri, latimea de 790 de milimetri si inaltimea de 660 de milimetri.
Puteti alege, de asemenea, un produs din gama de feliatoare profesionale realizate de Virtus Group GmbH. Este o masina de feliat gravitationala, cu lama de 350 de milimetri si cu urmatoarele dimensiuni: lungime de 575 de milimetri, latime de 710 milimetri si inaltime de 530 de milimetri.
O bogata oferta de astfel de produse puteti gasi in magazinul online Fresco.ro. Compania, sinonima cu cea mai buna calitate in bucatariile profesionale, ofera cele mai bune solutii din Romania in domeniul HoReCa inca din 1992!