Posted on: 24 august 2023 Posted by: cb2819 Comments: 0

Aprovizionarea centrelor medicale este o procedură foarte importantă care poate influența reușita intervențiilor ulterioare. Este important ca toate produsele să corespundă unor criterii stricte de calitate și să fie totodată autorizate de Ministerul Sănătății spre a putea fi utilizate în siguranță pe pacienți. Cumpără bandaje elastice de la MLM Medical și beneficiază de toate avantajele oferite de unul dintre cei mai importanți distribuitori de consumabile medicale din țară!

Calitate garantată

Toate bandajele disponibile în oferta MLM corespund standardelor de calitate impuse de domeniul medical, asigurând o utilizare sigură și ferită de riscuri. Acestea sunt realizate din materiale atent selecționate, compatibile cu organismul uman, pentru a nu cauza reacții adverse sau alergii care ar putea spori disconfortul pacientului. Toate bandajele elastice disponibile au o structura aerată din fibre de bumbac, vâscoză, poliamidă și elastan pentru a asigura un transfer termic optim și a preveni acumularea umidității pe zona afectată. 

Selecție variată de produse 

Pentru a răspunde unei game cât mai largi de nevoi, la MLM vei găsi o serie vastă de bandaje, în diferite dimensiuni, în varianta unor role de patru sau 20 de metri. Bandajele elastice pot fi utilizate într-o varietate de moduri, atât ca bandaj de compresie ușoară, cât și ca bandaj de fixare a pansamentelor în tratamentele pentru ulcere. Au un sistem de prindere eficient, fără cleme, pliindu-se perfect pe forma corpului, indiferent de zona de acțiune, fie braț, cot, umăr, genunchi, gleznă etc. Pentru a facilita munca medicilor, bandajele elastice autoadezive pentru fixarea pansamentelor sunt opțiunea ideală, asigurând o cuprindere constantă, fără risc de dezlipire. 

Prețuri competitive

Un alt avantaj oferit de MLM Medical este faptul că prețurile sunt foarte avantajoase, setate în așa fel încât orice instituție medicală să aibă posibilitatea să lucreze doar cu produse de calitate superioară, fie că sunt clinici naționale sau cabinete locale. 

Proces facil de cumpărare

Pentru a plasa o comandă pe site-ul MLM trebuie doar să navighezi printre produse, iar după ce le-ai găsit pe cele potrivite, să le adaugi în coș urmând să completezi formularul aferent cu datele solicitate. Procesarea cererii se face imediat, mare parte din colete fiind expediate în aceeași zi. 

Livrare rapidă în toată țara

MLM Medical este ajutor de încredere pentru toate instituțiile medicale care trebuie să fie pregătite constant pentru orice tip de intervenție. Livrarea este asigurată prin curier rapid și se face în termen de 1-2 zile lucrătoare, la adresa indicată, în așa fel încât să fie o soluție optimă chiar și în cazul situațiilor de urgență. Pentru comenzile de peste 300 de lei, costul de transport este gratuit pentru întreaga gamă de produse. 

Cu MLM Medical este mai ușor ca oricând să fii pregătit de orice intervenție!