Posted on: 20 martie 2020 Posted by: andreea Comments: 0
fiset-metalic

Pentru cele mai multe firme si institutii, organizarea eficienta a spatiului de depozitare nu este o prioritate. Cu toate acestea, daca urmaresti sa organizezi activitatile business-ului tau intr-un mod eficient, rezolvarea optima este reprezentata de achizitionarea unui fiset metalic, iar beneficiul imediat va fi obtinerea unui mediu de lucru curat si placut.

Pe langa functionalitate si aspect, o astfel de piesa de mobilier iti va garanta, spre deosebire de clasicul dulap confectionat din PAL, o folosinta mult mai indelungata fara a necesita intretinere speciala sau reparatii periodice.

Durabilitatea de care te vei bucura atunci cand decizi sa investesti intr-o astfel de piesa de mobilier este garantata de calitatea superioara si rezistenta in timp a materialelor implicate in fabricare. Astfel, fisetele metalice pot fi privite ca adevarate investitii pe termen lung. Acest detaliu este important in special pentru firmele care sunt la inceput de drum, caz in care este vizat intotdeauna un raport ideal calitate-pret.

Un alt aspect pe care trebuie sa il ai in vedere este utilitatea extinsa a acestor piese de mobilier, astfel incat un fiset metalic va fi spatiul de depozitare perfect pentru documente, obiecte, aparatura sau produse de orice tip.

Tocmai de aceea, indiferent daca business-ul tau este din sfera serviciilor sau a comertului, nevoia de arhivare si stocare va fi adresata ideal de fisetele metalice, iar dosarele, bibliorafturile cu acte sau instrumentele pe care le folosesti in fiecare zi vor putea fi depozitate in siguranta.

Ce ofera un fiset metalic de calitate superioara?

Utilitatea si durata de viata extinsa sunt cei doi factori care transforma fisetul metalic intr-o investitie inteligenta pe termen lung. Piesele de mobilier de acest tip pot fi exploatate mult timp dupa ce investitia se amortizeaza, iar pretul de pornire al unui model Viamond.ro se situeaza sub valoarea de 500 de lei. In cazul in care vrei sa ai acces la optiuni speciale, modele complexe si de dimensiuni generoase, atunci probabil ca va trebui sa te pregatesti de o investitie de circa 1.000 de lei per bucata.

Necesitatile de utilizare si pozitionare sunt diferite de la un mediu de lucru la altul, asadar modelele numeroase se vor deosebi prin dimensiuni, numar de rafturi si polite, materialul din care sunt confectionate sau greutatea maxima pe care o poate suporta fiecare raft. Astfel, aceste piese specifice de mobilier pot fi:

– utile in depozitarea instrumentelor, uneltelor sau aparatelor;

– utile in depozitarea, stocarea si arhivarea bibliorafturilor, dosarelor si actelor;

– prevazute cu vopsea ignifuga, materiale termorezistente si tratamente anticorozive pentru depozitarea in conditii de siguranta a substantelor toxice sau periculoase;

– utile in depozitarea medicamentelor si instrumentelor medicale in conditii sigure;

– prevazute cu 1-2 rafturi, 5-10 rafturi sau dotate cu seif/caseta de valori;

– prevazute cu 1-2 usi si polite suplimentare.

De fiecare data cand se va ivi nevoia de clasificare ori arhivare a diverselor fise, acte sau oricare alt tip de informatie pe suport de hartie, fisetul metalic va reprezenta cea mai simpla si eficienta solutie disponibila.

Multumita durabilitatii conferite de otelul de cea mai inalta calitate din care sunt fabricate si proiectarii ingenioase a spatiilor de depozitare din interior, piesele de mobilier de birou permit depozitarea in conditii de maxima siguranta si organizarea eficienta a bibliorafturilor sau diverselor dispozitive si accesorii de birotica si papetarie.