Posted on: 28 iulie 2022 Posted by: sz Laszlo Comments: 0
crema protectie solara

Atat razele UVA, cat si UVB pot avea un efect negativ asupra pielii atunci cand este supraexpusa. Razele UVB si UVA care pot fi responsabile pentru arsurile solare sunt inca prezente in timpul iernii, mai ales cand sunteti la altitudini mai mari si sus pe munte, deoarece sunteti mai aproape de soare. Deci nu doar vara trebuie sa folosim protectie solara.

Daca nu utilizati o protectie solara 100% naturala, expunerea excesiva va poate deteriora pielea si creste riscul de imbatranire prematura sau cancer de piele. Este deosebit de important sa folositi o protectie solara 100% naturala pentru a evita orice alte daune cauzate de substantele chimice neplacute. Substantele chimice din cremele traditionale de protectie solara non-naturale patrund adanc in piele, iar caldura soarelui poate agrava efectele negative. Protectia solara naturala NU contine substante chimice urate.

Protectie solara la munte

Daca esti un iubitor de sporturi de iarna, exista mai multe pericole pentru pielea ta. Intensitatea radiatiei depinde de altitudine – intensitatea radiatiei UV poate fi crescuta cu pana la 80-90 la suta. Aceasta inseamna, de asemenea, ca soarele de iarna la munte poate fi asemanator cu soarele de pe plaja de vara.

Este important sa folositi intotdeauna o crema de protectie solara cu un filtru UV puternic, de preferinta una care este rezistenta la conditii meteorologice extreme si este facuta din ingrediente 100% naturale.

Chiar si atunci cand vremea este innorata si cetoasa, unge-ti fata, gatul si urechile, deoarece la altitudini mari vremea se poate schimba dramatic in doar o ora.

Cand pleci intr-un tur de schi de mai multe zile, asigura-te ca obtii o protectie solara cat mai naturala cu SPF 50 cu nuca de cocos sau cu alte uleiuri esentiale, care este usor de utilizat si ofera protectie 100% in toate conditiile. Lumina UV nu te va afecta prin aceste creme cu SPF mare.

Protectie solara in vacanta ta exotica

Cauti un loc exotic de care sa te bucuri in Muntii Elvetieni? Atunci asigura-te ca esti la moda, marimea noastra la indemana pentru buzunar pentru protectie solara, care se potriveste cu usurinta pe jacheta ta de iarna, astfel incat sa fii protejat in deplasare.

Sau alege solutii cu protectie SPF 50 pentru a te proteja inainte de a iesi intr-o zi insorita de iarna sau de a te expune soarelui vaa. Asigura-te ca pielea ta este pregatita pe tot parcursul anului, in orice vreme.

Cum se aplica crema de protectie solara

Tine cont de sfaturile de mai jos pentru a obtine rezultate bune cu crema de protectie solara:

  • Aplica protectie solara pe corp si pe fata de mai multe ori pe zi;
  • Seara hidrateaza-te bine unt de corp sau cu uleiuri speciale.

Indiferent daca este vara sau iarna, cu siguranta vei avea nevoie de o crema cu protectie solara de foarte buna calitate. Cum o poti obtine? Simplu si eficient! Va trebui doar sa cumperi produsul care te avantajeaza cel mai mult si sa il folosesti in fiecare zi pentru a evita arsurile.