Posted on: 21 martie 2021 Posted by: bl291g Comments: 0

Ambalajele joaca un rol important in cazul oricarui produs care urmeaza sa fie pus spre vanzare. Acesta ii ofera in primul rand protectie, atat de necesara in cazul produselor speciale, scumpe sau fragile dar si un aspect pe masura calitatii sale.

Cu siguranta ca, de la ambalarea unui produs si pana la amplasarea acestuia pe raftul unui magazin, cel mai mult ne intereseaza siguranta acestuia, sa ajunga intact si nedeteriorat la destinatie. Iar in functie de produs si companie, de la banda de ambalare si pana la achizitionarea de catre client, poate fi un drum destul de lung. In timp ce unele produse sunt realizate la noi in tara altele vin din zone indepartate, asa cum este si cazul diverselor sortimente de vin sau alte bauturi alcoolice.

Pe de alta parte, si de la noi din tara pleaca spre export multe alte produse, printre acestea si mai sus mentionatul vin, avand si in Romania numerosi producatori cunoscuti la nivel international si de asemelea, apreciati pentru bauturile lor. Iar in cazul unui drum care poate parcurge mai multe tari, fie ele terestru, maritim sau aerian, se poate intampla orice iar produsele pot fi manevrate si mutate de mai multe ori.

In cazul sticlelor de vin si nu numai, in magazinul online iPackOnline putem gasi diverse cutii transport sticle, de cea mai buna calitate, la un pret foarte bun. Cu peste 20 de modele diferite, aici putem gasi ambalaje potrivite pentru toate nevoiele noastre. Pentru a va convinge mai bine despre calitate produselor lor, iata cateva motive pentru care acestea sunt o alegere buna:

  • Sunt realizate din carton de cea mai buna calitate. Ca si in cazul altor materiale, si calitate cartonului poate sa difere de la o cutie la alta. Acesta este mai gros dar in special mai rezistent. Si pentru ca mai toate cutiile din aceasta gama sunt au 5 straturi, sunt cu atat mai rezistente.
  • Pe langa faptul ca au pereti grosi, anumite cutii transportau si diverse sisteme de protectie, precum inserturile potrivite cutiilor pentru o singura sticla, realizate tot din carton. Acestea au rolul de a tine sticla in loc, oferindu-i astfel si mai multa siguranta.
  • Au sisteme de inchidere eficiente. Cutiile iPack pentru transportul sticlelor sunt realizate astfel incat sa fie usor de manevrat si utilizat, ceea ce inseamna si de asamblat, acestea fiind livrate catre clienti sub forma pliata. Astfel, nu se vor desface din greseala, evitand accidentele nedorite. Desigur, lipirea cu banda adeziva este totusi recomandata, atunci cand stim ca o cutie va fi manevrata timp indelungat.
  • Datorita faptului ca sunt realizate din carton mai gros, nu exista nicio problema atunci cand dorim sa le depozitam pentru un timp mai lung, putand fi paletizate fara griji.
  • Marea majoritate a feedback-urilor oferite de clientii iPack sunt pozitive, acesta fiind astfel si cea mai alocventa dovada ca produsele lor sunt eficiente.

Calitatea are pretul ei, chiar si atunci cand vine vorba despre cutiile de carton. Cu toate acestea, avand la indemana reduceri zi de zi precum si alte oferte speciale, am putea spune cu siguranta ca orice model de cutie am alege, este o afacere buna.