Posted on: 9 noiembrie 2020 Posted by: sd1020saa Comments: 0

Daca nu obisnuiesti sa scrii recenzii pentru produsele pe care le cumperi ar trebui sa te gandesti ca poate pe aceasta cale sunt multi vanzatori care nu merita sa existe pe piata si acestia au toate sansele sa reziste cu toate ca produsele si serviciile lor lasa de dorit. Avand acest lucru in minte, de fiecare data las cate un review, chiar si daca cumpar lenjerii de pat. Chiar am plasat o comanda recent la un magazin pe care abia l-am descoperit si pot spune ca sunt pe deplin multumit. 

Nu stiu daca ati mai auzit pana acum de Casa New Concept, eu nu, dar m-am documentat un pic despre ei si am vazut ca lumea era multumita in general. Chiar pun pret pe calitate pentru ca stiu ca orice produs de calitate chiar se simte fata de unul ieftin asa ca m-am uitat dupa fel si fel de lenjerii care sa fie confectionate din materiale bune. Prin toate recomandarile predomina bumbacul, un material foarte simplu, dar eficient. Dar atentie, bumbac 100%, nu amestecat cu fel si fel de mixuri sintetice pentru ca alea sunt lenjerii transparente pe care le speli de doua ori si s-a terminat, le arunci. Adica dai banii de pomana. 

Revenind la cei de la CasaNewConcept, aici am gasit tot felul de lenjerii si trebuie sa recunosc ca mi-a fost un pic dificil sa aleg un singur model. Totusi, sunt diferite criterii de selectie a produselor pentru a ajunge mai rapid direct la lenjeriile de care suntem interesati. Per total e destul de simplu, iar experienta e una pozitiva. In cateva minute deja poti sa plasezi o comanda, adica exact cum ar trebui pentru ca nu cred ca mai are lumea chef sa astepte. 

Nu am fost sceptic ca altii pentru ca m-am interesat cum trebuie si ma asteptam la o lenjerie de calitate si nu am fost dezamagit. Cea pe care am cumparat-o e din bumbac, are un model frumos si e foarte placuta la atingere. Chiar se simte, iar seara ma odihnesc mult mai bine, asa ca cine isi alege o saltea scump, dar o lenjerie ieftina chiar greseste mult. In plus, preturile sunt bune si am vazut chiar si cateva oferte care mi-au facut cu ochiul si de pe urma carora poate am sa profit la urmatoarea comanda. Per total, recomand CasaNewConcept tuturor celor care vor lenjerii de pat pentru ca nu mai trebuie sa le cumparam din supermarket unde nu doar ca sunt scumpe, dar si calitatea lasa de dorit.

Vorbesc de un raport calitate – pret ideal asa ca merita, iar daca ai cumparat si tu, poate ca ar trebui sa scrii o recenzie ca doar asa putem sa luam cu totii doar decizii bune.