Posted on: 28 septembrie 2020 Posted by: sergiu sergiu Comments: 0

Există multe locuri care oferă sfaturi de vânzare a mașinilor, dar credem că cele mai bune sunt site-urile de anunturi auto cu masini second hand de vanzare.

 

Când vă pregătiți mașina pentru vânzare, gândiți-vă ca un cumpărător; ce cauți într-o mașină uzată? Aproape 100% dintre persoanele care cumpără mașini second hand au nevoie de un transport accesibil, practic și de încredere. Cine cumpără o mașină uzată pentru a se arăta? Nimeni! Așadar, fiți deștepți și cheltuiți bani pe lucrurile care vor adăuga valoare vehiculului dvs.

Cel mai bun mod de a vinde o mașină este să vă amintiți că toată lumea se așteaptă ca o mașină uzată să aibă unele probleme. Sarcina dvs. este să remediați aceste probleme și să vă asigurați că mașina este într-o stare bună de funcționare.

Nu cheltuiți timp și bani pentru a remedia lucruri care nu fac nici o diferență reală. De exemplu instalarea difuzoarelor scumpe; nimeni nu are nevoie de un sistem stereo de lux pentru a începe să lucreze. În schimb, cheltuiți bani pe lucruri valoroase, cum ar fi frânele, aerul condiționat, schimbarea fluidelor, curele, reglarea și așa mai departe … cumpărătorii vor aprecia, deoarece se așteaptă să o facă odată ce vor cumpăra o mașină. În acest fel, puteți să vă prețuiți mașina deasupra celorlalte de pe piață și să aveți spațiu de negociere pentru a încuraja cumpărătorii să cumpere vehiculul dvs.

Odată ce ați efectuat toate reparațiile mecanice, este timpul să vă gândiți la aspect. Asigurați-vă că spălați mașina și cerați-o. Acesta îi va aduce un plus de fler și va atrage potențiali cumpărători. Curățați și aspirați interiorul. O mașină curată și bine întreținută face o impresie bună. Este o afirmație că ai avut grijă de ea; vă va oferi asigurarea că va servi un nou proprietar la fel de bine cum v-a servit.

Înregistrările de întreținere sunt unul dintre cele mai valoroase lucruri atunci când vine vorba de vânzarea unei mașini second hand. Este o dovadă că nu ați neglijat-o, iar mașina va fi un vehicul de încredere pentru un nou proprietar.

Ghidurile de vânzare a mașinilor uzate oferă mai multe sfaturi despre cum să vindeți o mașină, dar cel mai important lucru este să fiți sinceri când vine vorba de vânzarea unei mașini. Amintiți-vă, dacă sunteți prins ascunzând ceva ce trebuie să dezvăluiți, șansele dvs. de a vinde vehiculul devin foarte mici.

Fii sincer și oferă toate informațiile de care au nevoie pentru a ajuta potențialii cumpărători să ia o decizie. Descrieți cazul în care ați reparat o mașină, cum ați îngrijit-o. Acesta va da o notă personală și vă va face vehiculul mai atractiv.

Dup ati pregatit masina si este gata de vanzare, adaugati un anunt pe un site  precum  ivu.ro  si gata, cumparatorii nu vor intarzia sa apara !