Posted on: 11 februarie 2022 Posted by: bl291g Comments: 0

Da, Ziua Indragostitilor este ziua iubirii, dedicata cuplurilor si in aceasta zi se ofera si cadouri. Insa daca multe doamne si domnisoare primesc surprize speciale, asta nu inseamna ca iubitul sau sotul nu ar trebui sa primeasca ceva cu ocazia acestei zile. In plus, in orice relatie trebuie sa existe reciprocitate. Daca tu primesti, trebuie sa primeasca si el. Toate relatiile necesita mult efort si intretinere pentru a avea succes atat pe termen scurt, cat si pe termen lung. Cu toate acestea, exista cateva trucuri pentru a ajuta la cresterea acelei profunzimi si conexiuni, in care poti amplifica acele sentimente de dragoste.

Desigur, dragostea necesita timp si atentie constanta pentru a o mentine. Odata ce te angajezi intr-o relatie, mai este nevoie de efort si grija dupa aceea. Deci, nu presupune ca trucurile simple sunt suficiente pentru a mentine conexiunea vie. In plus, nu doar barbatul trebuie sa fie atent cu tine ci si tu trebuie sa faci asta. Ziua Indragostitilor este un moment propice pentru acest lucru. Deci ce sa faci pentru a-l surprinde cu ocazia aceste-i zile?

1.Ofera-i un cadou

Stim ca si tu vei primi ceva minunat de la el, asa ca, daca nu ai achizitionat nimic pana acum si pentru el, este momentul sa o faci. Iti recomandam ceva ce il va bucura, cum ar fi acest Cadou Pentru El cu Blue Nun cu foite de aur 34k, Cafea Davidoff si Parfum. Acest pachet deosebit il gasesti la okflora.ro. Ai o sticla de sampanie extraordinara cu foite de aur, un pachet de cafea Davidoff de cea mai buna calitate si un parfum bun, la alegere. Magazinul online iti pune la dispozitie o selectie de 24 de parfumuri de brand, suficient cat sa gasesti ceva ce ii place. Acest cadou poate fi expediat oriunde in tara. Si daca doresti sa il surprinzi cu adevarat, comanda cadoul pe adresa de la birou. Va fi mandru cand colegii il vor vedea primind o asemenea surpriza de la tine.

2.Petreceti timp de calitate impreuna

Fa-ti intotdeauna timp pentru a fi cu persoana iubita. Iar acum, de Ziua Indragostitilor, fa un efort in plus. Lasa seriaul preferat sau rapoartele pe care doreai sa le faci si petrece timp cu iubitul sau sotul tau. Daca aveti copii, du-i o seara la bunici si ofera-i jumatatii tale toata atentia.  Si atunci cand petreceti acest timp de calitate impreuna, lasati lucrurile sa curga natural. Petreceti timp urmarind un film impreuna si nu iti verifica telefonul sau e-mailul. Arata-i ca doresti sa fii in compania lui, ca nimic altceva nu conteaza si bucurati-va de Ziua Indragostitilor.