Posted on: 16 iulie 2022 Posted by: Estrada Comments: 0

Ai o echipa de care esti responsabil si vrei sa ii ajuti pe membri acesteia sa lucreze mai eficient? Tine cont de sfaturile de mai jos si cu siguranta vei reusi sa obtii mai mult profit si sa fluidizezi taskurile, oferind si timp de relaxare si pauza angajatilor de care te ocupi.

Alege calculatoare de buna calitate si nu uita de monitoare

Multi antreprenori au tendinta sa uite de monitoare. Investesc in laptopuri de buna calitate sau in calculatoare performante, dar ofera angajatilor monitoare mici pe care sa lucreze pentru a economisi, crezand ca doar calculatorul conteaza. In realitate, nu este deloc asa. Un calculator de buna calitate cu un procesor i7 sau i5 de la dab it nu va ajuta angajatul sa vada mai bine. Monitorul este de fapt suprafata de lucru, iar persoana care foloseste calculatorul are nevoie de spatiu pe care sa vada ce face. Prin urmare, decat sa renunti la monitoare mari, mai bine cumperi monitoare care te vor ajuta sa faci economii si care vor fi de asemenea mai mari si mai performante.

Nu uita de actualizarile software

Atunci cand angajatii tai lucreaza pe calculator, este foarte important sa acorzi atentie actualizarilor software, altfel exista un foarte mare risc ca angajatii tai sa intampine unele probleme serioase atunci cand vor sa utilizeze anumite aplicatii. Tine cont de faptul ca atunci cand dispozitivele nu se mai actualizeaza, pot deveni incompatibile cu anumite programe si astfel vei fi nevoit sa folosesti versiuni mai vechi ale anumitor programe, care nu iti ofera toate functiile de care ai nevoie, sau exista riscul de a nu mai gasi deloc variantele vechi.

Asigura-te ca spatiul este ergonomic configurat

Nu inghesui toti angajatii intr-un birou mic, pentru ca acestia se vor simti sufocati. Alege variante ergonomice de configurare, astfel incat sa aiba loc cu totii in interior. Tine cont de faptul ca angajatul trebuie sa se poata misca, sa se intoarca si sa comunice eficient cu ceilalti colegi, fara sa fie deranjat de acestia. Prin urmare, angajatii tai nu ar trebui sa se loveasca unii de altii atunci cand se misca si nici nu ar trebui sa isi perturbe unul altuia activitatea.

Alege calculatoare de buna calitate

Calitatea calculatoarelor conteaza si trebuie sa fie alese in functie de ceea ce trebuie sa faca angajatii tai pe ele. Daca activitatile sunt mai mult online si mai mult office, atunci poti alege si configuratii mai simple, dar daca au de editat fotografii, materiale video si alte astfel de proiecte care necesita resurse, nu poti sa le oferi un sistem slab pentru ca nu vei face altceva decat sa le incetinesti munca. Prin urmare, recomandarea noastra este sa apelezi la calculatoare de buna calitate, iar daca bugetul nu iti permite, cea mai buna solutie este sa te orientezi catre calculatoare refurbished, care sunt mai ieftine, dar care isi mentin proprietatile. Astfel, nu vei fi nevoit sa renunti la calitate in favoarea unui pret mai mic si nu vei ingreuna activitatile din firma ta.