Posted on: 11 februarie 2022 Posted by: adr9ak188 Comments: 0

Rochiile de mireasă sunt greu de ales, mai ales când îți dorești să ascunzi anumite părți ale corpului. Fiecare femeie alege în funcție de sfaturile primite de la familie sau de sfaturile pe care le primește de la un specialist. Atunci când îți alegi o rochie, o faci după dorința pe care o aveai încă din copilărie. O rochie trebuie să te pună în valoare, dar trebuie să se apropie foarte mult și de rochia mult visată. O rochie cu trena lungă, sau o rochie în care să te simți precum o prințesă poate fi alegerea cea mai potrivită pentru ține. Trebuie doar să găsești din multitudinea de rochii de mireasă pe cea mai potrivită pentru corpul tău. Sunt rochii de mireasă de diferite culori, care să îți pună în valoare aspectul pielii.

Sunt rochii cu sau fără mâneci pentru ca tu să poți alege și în funcție de anotimp. Rochia de mireasă este cu adevărat cea mai grea alegere pentru nuntă. Din multitudinea de rochii pe care le întâlnești, trebuie să faci cea mai potrivită alegere ca acel eveniment să fie cel mai frumos din toată viața ta. Evenimentul în care să te simți o prințesă.

Rochiile de mireasă sunt atent confecționate

Rochiile de mireasă sunt inspirate din multe povești Disney. Acestea sunt aduse și în viața reală pentru ca o viitoare mireasă să se poată bucura de o multitudine de rochii de mireasă prințesă. De aproape 30 de ani, nunțile și lunile de miere din poveste Disney au ajutat cuplurile din întreaga lume să creeze momente unice în viață. Pe măsură ce sărbătorim această aniversare importantă, suntem încântați să oferim mai multe produse și experiențe care să vă ajute să vă transformați visul în realitate. „Multe mirese au crescut admirând personajele lor preferate de prințesă Disney și s-au inspirat din aventurile lor, rochiile și poveștile clasice ale filmelor”, a declarat Kelly Crum, CEO-ul Allure Bridals, într-un comunicat. „Echipa noastră de design a lucrat cu straduintă la fiecare rochie superbă, cu detalii meticuloase inspirate de figuri iconice pe care le cunoaștem și le adorăm cu toții”, a spus designerul.

Fiecare rochie de mireasă este inspirată și prezintă diferite ornamente meticulos lucrate manual.  Rochiile de mireasă de poveste de la Disney le permite mireselor să își canalizeze prințesa preferată Disney și cum rochiile de mireasă sunt unice, inspirate de Prințesa Belle și multe altele, ele vor ajuta ca viitoarele mirese să se inspire din mai multe variante de rochii de mireasă.