Posted on: 9 ianuarie 2020 Posted by: dca Comments: 0
analko

Analko Aluminium este un producator si un distribuitor de top in realizarea si comercializarea confectiilor metalice.

Sunt recomandati de o experienta de peste patruzeci de ani in domeniu care le-a adus succesul in zeci de tari ce au cunoscut, odata cu transformarea companiei, un succes infloritor din prisma cladirii unor proiecte inedite, sigure si vaste.

Analko este o companie care inca de la bun inceput s-a raportat la nivelul tehnologic, la necesitatea confectiilor metalice si la fluxul pietei din domeniu. Axati pe dezvoltare si pe performante de top, astfel, compania si-a dezvoltat de-a lungul timpului o serie de tehnici tot mai moderne si avansate din punct de vedere tehnologic, care indeplinesc cu succes cerintele populatiei.

Dar ce sunt materialele metalice?

In primul rand, materialele metalice au fost denumite inca de la bun inceput si confectii metalice. La baza realizarii acestora se afla o materie prima metalica, de unde si denumirea acestora si a sectorului de activitate din care acestea fac parte. Nevoia de necesar metalic s-a resimtit inca din cele mai vechi timpuri, de la utilizatorii individuali, pana la cei care lucreaza in diferite industrii. Cu si fara poate, s-a demonstrat practic ca confectiile metalice prelucrate corespunzator pot ajuta la infaptuirea unor proiecte, la crearea unor inovatii, a unor tehnologii noi, la dezvoltarea unor cladiri, a unor proiecte industriale, etc. Practic viata este insusi legata in mod direct de domeniul confectiilor metalice, domeniu ce este la mare cautare.

Pentru a infaptui toate aceste confectii metalice, la dimensiunea si forma dorita sau cea necesara, e nevoie bineinteles de un personal certificat si de materiale ajutatoare sau tehnologii care sa faca posibila crearea acestora. Analko a oferit de-a lungul timpului o atentie speciala acestui proces facand realizarea acestor profile mult mai usoara, prin tehnologia avansata de ultima ora ce ajuta dinamic personalul in vederea executarii proceselor necesare de taiere, perforare, sudura, turnare, sectionare, etc.

Multe dintre procesele ce necesitau odinioara un timp indelungat de realizare, gandire, cat si un contact fizic, astazi s-au transformat in procese mecanizate, realizate prin intermediul unei aparaturi certificate, care face treaba mult mai usoara atat pentru producatori, cat si pentru clienti. Prin intermediul implicatiei si a tehnologiei vaste de care dispune Analko, orice proiect, indiferent de marimea si de amplitudinea acestuia, poate fi realizat intr-un timp cu mult mai scurt. Totodata, confectiile metalice realizate in acest mod sunt de o calitate superioara, asigurand performantele unui produs finit pe o perioada indelungata de timp, de ordinul a zeci de ani.

Analko se asigura de eficacitatea procesului de lucru si de integritatea sistemului prin adaptarea in permanenta la cerintele de piata, la cele legislative, cat si la nevoile angajatilor. Inainte de a fi trimise la consumatori, toate produsele tip confectii metalice sunt atent analizate si supuse unor teste riguroase care sa ateste calitatea produselor finite, cat si implinirea cerintelor prevazute de catre organismele din domeniu. Personalul de analiza este unul certificat, iar testele se realizeaza in laboratoarele de specialitate integrate in compania Analko, analizand astfel in permanenta fluxul de materiale si rezistenta acestora.

Astfel, Analko a devenit nu doar o companie de top in domeniul cconfectiilor metalice, ci si o companie orientata catre oameni.