Posted on: 28 iunie 2024 Posted by: bl291g Comments: 0

În inima județului Maramureș, complexul turistic Simared situat la 10 km de Baia Mare se remarcă drept una dintre cele mai prestigioase locații din România pentru organizarea evenimentelor corporate și activităților de team building. Cu facilități moderne, peisaje impresionante și o echipă dedicată, Simared transformă fiecare ocazie într-o experiență profesională de neuitat. Restaurantul Simared, parte integrantă a complexului, este renumit pentru rafinamentul său culinar, sub îndrumarea expertă a Chef-ului Michael Pascale, câștigător al celebrului show culinar Chefi la cuțite.

Complexul turistic Simared este un adevărat refugiu în mijlocul naturii, oferind un cadru perfect pentru desfășurarea evenimentelor corporate și activităților de team building. Amplasat într-o zonă pitorească, complexul este înconjurat de peisaje spectaculoase, păduri dense și coline verzi, creând un mediu propice pentru relaxare și productivitate. Designul arhitectural elegant și interiorul sofisticat reflectă o armonie perfectă între tradiție și modernitate. Complexul Simared impresionează prin arhitectura sa modernă și designul interior rafinat, oferind facilități de top, printre care se numără:

  • Săli de conferințe spațioase și versatile: Aceste săli sunt ideale pentru orice tip de eveniment corporate, fiind echipate cu tehnologie de ultimă generație și oferind posibilitatea de personalizare pentru a se potrivi specificului evenimentului și numărului de participanți. Decorurile elegante și sofisticate contribuie la o atmosferă profesională, potrivită pentru întâlniri de afaceri, seminarii și workshop-uri.
  • Restaurantul Simared: Un loc unde arta culinară de înaltă clasă se întâlnește cu ospitalitatea autentică. Sub îndrumarea talentatului Chef Michael Pascale, meniurile sunt meticulos create și supravegheate pentru a oferi o gamă variată de preparate gourmet. Ingredientele proaspete și locale sunt transformate în adevărate opere de artă culinară, menite să încânte orice gurmand.
  • Cazare exclusivistă: Camerele și suitele elegante sunt echipate cu toate facilitățile necesare pentru a asigura un confort superior. Fiecare cameră este decorată cu o atenție deosebită la detalii, creând un ambient plăcut și primitor pentru oaspeți, unde se pot relaxa și reîncărca.

Complexul turistic Simared este locul în care vei reuși  să transformi echipa de lucru într-o mare familie

Complexul turistic Simared este locația ideală pentru organizarea evenimentelor corporate, team building,  oferind facilități moderne și un cadru profesional care să asigure succesul fiecărei întâlniri. De la conferințe și seminarii, la lansări de produse și workshop-uri, Simared oferă soluții personalizate pentru a satisface toate cerințele tale de afaceri. Printre cele mai importante beneficii de care se va bucura evenimentul tău amintesc următoarele:

Tehnologie de ultimă generație

Sălile de conferințe sunt dotate cu cele mai moderne echipamente, inclusiv proiector, ecran mare, sistem audio performant și conexiune la internet de mare viteză. Aceste facilități asigură o experiență profesională de înaltă calitate pentru toți participanții.

Nimic nu este lăsat la întâmplare din punct de vedere organizatoric

Echipa de la Simared oferă servicii complete de organizare și coordonare, asigurându-se că fiecare aspect al evenimentului tău corporate este gestionat cu profesionalism. De la aranjamentele logistice și decor, până la catering și divertisment, totul este planificat și executat la cele mai înalte standarde.

Decor și ambianță unice

Simared oferă diverse opțiuni pentru crearea unei atmosfere care să reflecte brandul și produsele tale. Fiecare eveniment poate beneficia de decoruri tematice, iluminat special și aranjamente florale, toate menite să creeze o impresie puternică și să capteze atenția invitaților.

Catering realizat de către cei mai profesioniști oameni

Restaurantul Simared, sub conducerea Chef Michael Pascale, oferă meniuri personalizate pentru diversele tipuri de evenimente. Fiecare preparat este realizat cu atenție și pasiune, folosind ingrediente proaspete și locale, pentru a oferi oaspeților o experiență culinară de excepție.

Flexibilitatea este la  ea acasă

Sălile de workshop pot fi configurate în diverse moduri, de la aranjamente tip sală de clasă la aranjamente tip grupuri mici, pentru a se potrivi nevoilor specifice ale fiecărui eveniment. Aceste facilități flexibile asigură un mediu propice pentru învățare și colaborare.

Suport tehnic de cea mai bună calitate

Echipa tehnică de la Simared este întotdeauna la dispoziția ta pentru a asigura funcționarea impecabilă a echipamentelor și pentru a oferi suport în timpul evenimentului. Acest lucru permite desfășurarea fără probleme a workshop-urilor și training-urilor, contribuind la succesul acestora.

Activități de tam building  care pot fi realizate la Simared

Activitățile de team building sunt esențiale pentru dezvoltarea spiritului de echipă și consolidarea relațiilor de muncă. Complexul turistic Simared oferă o gamă largă de activități recreative care să ajute la dezvoltarea spiritului de echipă și la îmbunătățirea comunicării și colaborării între colegi. Câteva dintre cele mai importante sunt următoarele:

  1. Drumeții și ciclism

Simared dispune de trasee pentru drumeții și ciclism, care oferă oportunitatea perfectă pentru echipe să exploreze natura și să se bucure de aer liber. Aceste activități nu doar că promovează sănătatea și fitness-ul, dar și întăresc legăturile între membrii echipei prin colaborare și susținere reciprocă.

  1. Jocuri și activități de team building

Complexul oferă o varietate de jocuri și activități de team building, concepute pentru a stimula creativitatea, comunicarea și colaborarea. De la jocuri de strategie și puzzle-uri, la activități sportive și competiții amicale, fiecare activitate este menită să dezvolte abilitățile de lucru în echipă și să consolideze relațiile între colegi.

  1. Sporturi de agrement

Simared dispune de terenuri de sport, inclusiv pentru fotbal, tenis și baschet, oferind oaspeților oportunitatea de a se angaja în activități sportive recreative. Aceste activități nu doar că promovează un stil de viață activ și sănătos, dar și oferă o modalitate distractivă de a construi spiritul de echipă și de a încuraja competiția sănătoasă.

Evenimentul tău merită tot ceea ce este mai bun

Pentru cei care caută o locație deosebită în Maramureș pentru a organiza un eveniment corporate sau o activitate de team building, Complexul turistic Simared este alegerea perfectă. Cu facilități de top, un cadru natural spectaculos și servicii de înaltă calitate, Simared transformă orice ocazie într-o experiență memorabilă. De asemenea, acest complex este alegerea perfectă pentru persoanele care au de realizat unul dintre următoarele evenimente: logodnă, nuntă, botez, lansare de produs/serviciu, petrecere aniversară  sau de Crăciun, precum și orice alt tip de eveniment care necesită eleganță, eficiență din punct de vedere organizatoric, personal calificat la cele mai înalte standarde dar și o destinație turistică de poveste. Pentru a putea afla cât mai multe detalii despre modul în care va arăta evenimentul tău accesează Simared.ro. Dacă ceea ce ai aflat te-a convins să organizezi evenimentul în cadrul acestui complex turistic accesează site-ul pentru a putea intra în contact cu specialiștii care lucrează în cadrul Simared.