Posted on: 3 martie 2022 Posted by: bl291g Comments: 0

 

 

Esti fara inspiratie si cauti o idee de cadou pentru barbati? Descopera de ce sa-i oferi unui barbat un cadou minunat si anume un ceas de mana barbatesc de la Tio.ro.

Diferitele tipuri de ceasuri

Ai un cadou de facut si ai ales sa optezi pentru un ceas barbatesc? Sa stii ca ai de unde sa alegi, atat in ceea ce priveste modelele de ceasuri, cat si marcile.

Ceasul este o achizitie atemporala. Este un accesoriu rafinat pentru a imbraca o tinuta si a aduce eleganta incheieturii oricui il poarta, este o valoare sigura si atemporala.

Iata cateva sfaturi pentru a-l alege:

Dimensiunea carcasei este de o importanta deosebita. Aceasta trebuie adaptata la incheietura mainii. O carcasa care este prea mica pe o incheietura mare nu va fi evidentiata, iar o carcasa mare pe o incheietura mica va avea acelasi efect. In mod ideal, carcasa ar trebui sa fie pozitionata in centrul incheieturii mainii si sa dezvaluie cureaua ceasului.

Stilul cadranului este al doilea criteriu important, existand toate culorile: otel negru, argintiu, auriu sau aur roz. Un cadran negru sau argintiu ramane un pariu sigur si este potrivit pentru barbatii care prefera discretia. Un cadran auriu sau roz-auriu se va potrivi barbatilor care acorda o atentie deosebita ultimelor tendinte sau carora le plac accesoriile care ies in evidenta.

In cele din urma, cureaua completeaza aspectul unui ceas barbati. Este disponibila din piele, otel sau chiar silicon. Sa stii ca astazi multe marci ofera modele de ceasuri pentru barbati cu curele interschimbabile pentru a putea alterna stilurile.

Pentru un barbat cu un pic de stil old school, alege un ceas mecanic, iar modelele sunt intotdeauna foarte fine si elegante.

Pentru un barbat cu un stil mai casual, dar totusi elegant, alege un ceas automat.

Un sportiv va fi mai interesat de un ceas cu cronograf care, pe langa faptul ca ofera timpul, ofera si o functie de cronometru foarte practica pentru masurarea performantei.

Unele ceasuri au 2 cadrane si sunt cadouri perfecte pentru barbatii carora le place sa calatoreasca, deoarece pot spune ora a 2 fusuri orare diferite.

Pentru cei care iubesc punctualitatea, ceasul cu quartz este ideal. Pe langa faptul ca este ultraprecis, are avantajul de a fi disponibil la un pret bun.

In cele din urma, pentru un barbat care este mereu implicat in munca, opteaza pentru un ceas digital cu afisaj cu cristale lichide sau un ceas conectat care integreaza functii sofisticate pentru trimiterea/primirea apelurilor sau SMS-urilor, gestionarea listelor de redare si asa mai departe…

Oricare ar fi stilul barbatului caruia vrei sa-i faci un cadou, vei gasi neaparat ceasul care i se potriveste.

Barbatul din viata ta are deja un ceas? Nimic nu te impiedica sa-i extinzi colectia. Daca detine un ceas, probabil ca vei gasi un alt ceas, diferit dar perfect pentru a se potrivi tinutei sale. Barbatilor le place sa schimbe ceasurile, iar pentru entuziasti, un ceas nou este intotdeauna binevenit.

Un ceas, de la Tio.ro, este un cadou minunat pe care barbatul iubit il va pastra cu drag si pe care il va purta mult timp.