Posted on: 3 decembrie 2019 Posted by: dca Comments: 0
antica studio

Femeile sunt extrem de atente la felul cum arata, de aceea, atunci cand vine vorba despre coafura, acestea aleg intotdeauna sa apeleze la serviciile unui salon coafura, caci in acest fel se vor putea bucura de un par cat mai sanatos si stralucitor, usor de coafat, care sa li se potriveasca atat din punct de vedere al fizionomiei, dar sa tina cont si tendintele momentului.

Chiar daca majoritatea femeilor sunt adepte ale parului cat mai lung, trebuie sa stie ca tunsul are un rol important in regenerarea parului si previne deteriorarea varfurilor acestuia. Acesta este si motivul pentru care, cat mai multe dintre femei ar trebui sa apeleze la serviciile unui salon coafura, precum este Antica, caci aici vor avea parte de cele mai bune sfaturi in domeniu, cele mai bune tratamente pentru par si vor beneficia de cele mai bune servicii de tuns si coafat.

Care sunt factorii determinanti pentru care o femeie merge la un salon coafura?

Femeile merg la un salon coafura pentru ca isi doresc sa fie mereu frumoase si admirate de cei din jurul lor, insa exista o serie de factori care le indeamna pe acestea sa se programeze la Antica Studio, iar acestia vor fi prezentati in cele ce urmeaza.

In urma anumitor studii, un procent foarte mare dintre femei, aproximativ 60% au specificat ca doresc sa se programeze la un salon coafura cat mai curand deoarece vor sa isi schimbe coafura sau culoarea parului.

De asemenea, un procent aproximativ egal dintre femei au recunoscut ca au apelat la un salon coafura pentru ca au avut nevoie de sfaturi legate de intretinerea si coafarea parului si au dorit sa afle care sunt cele mai bune produse cosmetice si tratamente pentru tipul lor de par.

Aproximativ 40% dintre femei au recunoscut ca au apelat cel putin o data in viata la un salon precum Antica Studio pentru a schimba culoarea parului, doar din plictiseala sau pentru a-si schimba in totalitate look-ul.

50% dintre femei aleg sa mearga lunar la un salon coafura, doar pentru a beneficia de cele mai bune produse si tratamente si pentru a avea garantia ca fac tot ceea ce pot pentru a-si intretine cat mai bine podoaba capilara.

Totusi, indiferent daca exista sau nu un motiv, femeile de toate varstele adora sa mearga la un salon coafura, datorita starii de bine pe care o simt de indata ce pleaca de acolo. Ele se simt atragatoare, apreciate, admirate, iubite si de ce sa nu recunostem, asta isi doreste fiecare femeie de pe acest pamant.

De ce sa apelezi la un hair-stylist?

Pe cat de bine se simt femeile in propria piele, pe atat de critice sunt cu ele insesi. De aceea, au nevoie de ajutor specializat atunci cand vine vorba despre coafura, ingrijirea parului sau alegerea celei mai buna culori.

De multe ori, ele isi doresc exact ceea ce nu au, un par mai lung, mai cret, mai blond sau mai drept. Un hair stylist al unui salon coafura stie exact ce trebuie sa le ofere si cum le pot reda acel aspect si look astfel incat sa simta ca este cea mai buna alegere.