Posted on: 5 aprilie 2022 Posted by: andreea Comments: 0
fiset metalic

Dintotdeauna s-a stabilit o legatura stransa intre calitatea si durabilitatea unui produs. Majoritatea clientilor isi doresc sa achizitioneze articole care sa reziste in timp, fara a se deteriora. Investitiile durabile sunt considerate cele mai avantajoase pentru resursele financiare ale unei companii sau pentru bugetul unei familii.

 

Modelele de fiset metalic din oferta www.viamond.ro reprezinta o emblema in randul pieselor de mobilier rezistente, utilizate in birouri, arhive, institutii medicale, industriale, comerciale si de invatamant. Acest colos a invins trendurile lansate de-a lungul anilor si si-a mentinut o pozitie fruntasa in topul celor mai solicitate articole de amenajare interioara, cu structura robusta.

 

Statisticile efectuate de producatori in randul clientilor au contribuit la imbunatatirea permanenta a fisetelor metalice si au scos in evidenta caracteristicile urmarite de cumparatori atunci cand vor sa investeasca in acest tip de mobilier.

 

Rezultate remarcabile obtinute la testul timpului

 

Robustetea si rezistenta in timp sunt atuuri importante ce isi aduc aportul la decizia de achizitie. Materialele rezistente din care sunt fabricate ofera garantia calitatii pe perioade indelungate, generatii la rand putand beneficia de fisetele metalice.

 

Daca esti in cautarea unui fiset metalic care sa indeplineasca toate normele de calitate impuse de organismele internationale, precum: ISO 9001:2008 referitor la Managementul calitatii, ISO 14001:2004 referitor la Managementul de mediu si OHSAS 18001:2007 referitor la Sanatatea si securitatea in munca, in oferta Viamond poti gasi exact modelul de care ai nevoie.

 

Fabricate din tabla de otel cu grosimi pana la 1 mm, vopsite in camp electrostatic si acoperite cu un strat de protectie ignifuga, produsele au o talie robusta, rezista la foc deschis intre 1 si 6 ore, in functie de model, iar vopseaua adera perfect la suprafata acestora. Tratamentele la care au fost supuse garanteaza o rezistenta ridicata la coroziune.

 

Compartimentare inteligenta

 

Compartimentarea unui fiset metalic este esentiala pentru orice antreprenor sau angajat care vrea sa isi organizeze cat mai eficient documentele si echipamentele de lucru. Din acest punct de vedere, modelele metalice sunt deosebit de practice si ofertante, avand dimensiuni dintre cele mai variate. Sunt dotate cu 1 pana la 4 polite, ce pot fi reglate pe inaltime, dimensiunile interioare putand fi adaptate in functie de produsele depozitate, cum ar fi: cutiile de arhivare, bibliorafturile sau orice alt articol birotic.

 

Rafturile pot sustine o greutate mare, intre 35 si 60 kg, fara a exista riscul de a se curba sub sarcina la care sunt supuse. De asemenea, modelele dotate cu seif metalic prevazut cu cheie sunt de un real folos pentru depozitarea actelor sau documentelor cu importanta majora. Stampilele utilizate, actele firmei, bonurile de consum, chitantierele sau facturierele pot fi pastrate in conditii sigure, in interiorul seifului.

 

Posibilitatea de a fi personalizate

 

In cazul in care ai nevoie de un model de fiset metalic aparte, poti solicita producatorilor adaugarea unor polite suplimentare si recompartimentarea. Produsele pot fi personalizate in functie de cerinte si in concordanta cu schema tehnica utilizata de producatori.

 

Design placut

 

Fisetele au un aspect estetic placut, putand fi achizitionate intr-o plaja bogata de nuante, de la alb, galben, portocaliu, roz, rosu, pana la verde, albastru, gri sau negru.

 

Raport calitate-pret excelent

 

Produsele sunt apreciate pentru cel mai bun raport calitate-pret si reprezinta o investitie inteligenta. In plus, livrarea in stare asamblata este un avantaj major.

 

Daca doresti sa iti organizezi materialele de lucru ca un profesionist, alege modelul de fiset metalic corespunzator nevoilor tale si scapa de depozitarea haotica.