Posted on: 2 octombrie 2021 Posted by: Estrada Comments: 0

Pe măsură ce se instalează iarnă, este esențial să investești într-o haină groasă. Pe care să o alegeți dintre toate modelele existente? O regulă de aur: țineți întotdeauna cont de tipul de corp.

Ce palton alegi dacă ești scundă?

Este obișnuit să auzi că femeile scunde ar trebui să evite croielile prea lungi. Într-adevăr, dacă formă scundă încearcă să se prelungească, paltonul de trei sferturi și ajustat trebuie privilegiat, pentru a evita compactarea și lărgirea.

Ce palton alegi dacă ești înalta?

Fără idei preconcepute în ceea ce privește femeile înalte. Ele pot încerca croieli vintage cu umeri supradimensionați sau chiar își pot cumpără paltoanele de la raionul pentru bărbați.

Ce palton alegi dacă ești plinuță?

Cusăturile vizibile, fermoarul și liniile verticale sunt preferate de femeile cu forme care doresc să-și alungească silueta. Principiul pernelor de umăr este interesant în sensul că îți conferă atenție asupra părții superioare a corpului. Paltoanele care sunt deschise și nu prea strânse de corp, precum trenciurile, se potrivesc, de asemenea, foarte bine.

Pentru confort, paltoanele în formă de A sunt preferate femeilor cu șolduri largi. Pentru a înmuia volumul fundului, este ideal un strat drept, nu prea strâns. Se recomandă și utilizarea centurii, pentru a evidenția talia.

Pentru a-și echilibra silueta, cele cu umeri largi pot paria pe pelerine care cad pe umeri și rotunjesc silueta. Alege paltoanele mari supradimensionate din varietatea oferită cu un about you cod reducere 33 care te vor face să arăți ca o regină.

Ce palton alegi dacă ești foarte slabă?

Nu există nicio croiala specială pe care să o favorizezi. Cu toate acestea, ai grijă să alegi cu atenție dimensiunea paltonului, astfel încât să nu pară prea mare. Pernuțele de umeri vor oferi, de asemenea, un impuls celor cu umeri deosebit de subțiri.

Ce palton ți se potrivește în funcție de siluetă (V, A, X sau H)?

Siluetele în formă de V care doresc să-și îmbunătățească șoldurile și picioarele subțiri vor opta mai mult pentru paltoane care să nu le dezechilibreze silueta, cum ar fi cu o linie ele în A.

Dacă silueta ta este în A și dorința ta este să o echilibrezi, aplică reversul instrucțiunilor pentru figurile în formă de V: alege cardigane și paltoane lungi, a căror tăietură dreaptă alungește silueta și subțiaza șoldurile.

Silueta în X (clepsidră) este cea mai norocoasă! Indiferent dacă este colorat sau întunecat, simplu sau cu model, trapezoidal, de prințesa sau cu talie marcată, cu sau fără centură, nu trebuie să-ți faci griji cu privire la croiala hainei.

Dacă silueta ta este H și obsesia ta este să-ți arăți talia, paltonul cu centură în talie este pentru ține. Voluminos prin definiție, haina legată la talie îți va evidenția frumos talia. Paltoanele drepte sunt, de asemenea, perfecte.

Ce culoare alegi ?

În ceea ce privește culorile, chiar dacă negrul este un clasic, lasă loc în tendințe pentru alternative mai vesele. Toate culorile întunecate, cum ar fi verde crud, bleumarin sau chiar ciocolată, vor trezi la viață un cod vestimentar de iarnă ușor plictisitor. În cele din urmă, dintre atâtea modele și având tentația primirii unui cod reducere about you, e imposibil să nu găsiți ceva să va placă!