Posted on: 23 octombrie 2022 Posted by: Estrada Comments: 0

Exista mai multe familii de birouri. Pentru a face alegerea corecta, incepeti prin a verifica cat spatiu aveti la dispozitie si pentru ce anume aveti nevoie de birou.„Biroul drept”, dupa cum sugereaza si numele, este alcatuit dintr-o singura piesa cu un varf dreptunghiular. Aceasta este de obicei optiunea preferata daca sunteti in cautarea unui birou mic pentru a se potrivi intr-un spatiu mic, dar, desigur, exista si modele mult mai impresionante, perfecte pentru a sta in centrul unei camere mari. Biroul de colt, se remarca prin forma patrata care ofera avantajul optimizarii spatiului, ocupand doar un colt al camerei. In plus, modelele din aceasta categorie au adesea dimensiuni mari si, prin urmare, pot gazdui confortabil un numar mare de documente, evitand sa le aiba peste tot. In cele din urma, un „birou compact sau ergonomic” poate lua orice forma si se distinge prin curbele care se adapteaza morfologiei utilizatorului, permitandu-i sa se apropie foarte mult de suprafata de lucru, daca nu chiar sa se potriveasca in interior.

Pentru ca gama de mese este variata, in prezent poti gasi mese de servire si alte tipuri de mese pe care sa le utilizezi atunci cand ai nevoie, motiv pentru care iti recomandam sa iei in calcul cele mai bune rezultate posibile. Recomandarea noastra este sa cumperi mesele de care ai nevoie pentru a obtine cele mai bune rezultate.

Care sunt masuratorile potrivite pentru un birou?

Masuratorile viitorului birou depind atat de spatiul disponibil, cat si de utilizarea pe care intentionati sa o faceti cu mobilierul. Pentru ca un spatiu mic sa functioneze doar cu hartii, caiete sau laptop, va puteti multumi foarte bine cu o latime cuprinsa intre 50 si 99 de centimetri. Pentru un birou pentru computer fix cu ecran si turn, veti avea nevoie de cel putin o latime cuprinsa intre 100 si 149 de centimetri, cel putin daca doriti sa pastrati un minim de spatiu util, de exemplu pentru a lua cateva note. Birourile mai mari pot atinge apoi pana la doi metri latime si garanteaza un confort de neegalat indiferent de treaba care trebuie facuta. Alege cele mai bune mese birou si bucura-te de toate avantajele pe care le poti obtine atunci cand folosesti mese de buna calitate. Cu masa potrivita te vei bucura de cele mai bune avantaje.

Materiale si culori

Aveti un buget restrans? Un birou ieftin din PVC sau MDF cu siguranta nu va va castiga premiul pentru cel mai bun designer de interior al anului, dar isi va indeplini datoria la un pret cu adevarat imbatabil si va fi perfect, de exemplu, ca primul birou [puternic] pentru copii [/ puternic], si pentru ca este usor de gasit intr-un stil simplu si colorat. Daca sunteti in cautarea unui design mai rafinat, va puteti orienta insa pe un model elegant de birou din lemn masiv sau din metal sau din sticla securizata. Alegerea unui model cu blat de lucru din piele in cele din urma poate da multa personalitate mediului de lucru.

Ce stiluri de birou sunt disponibile?

Biroul de design, recunoscut prin liniile sale rafinate sau deosebit de decisive, seduce pe buna dreptate in interior in stil contemporan, industrial sau scandinav. Pe de alta parte, insa, exista modele distinct rustice care ii vor cuceri pe toti cei care cauta o anumita forma de autenticitate si farmecul stilului retro. In toate cazurile, este intotdeauna recomandabil sa alegeti un model care sa se potriveasca cat mai mult posibil mobilierului general al camerei: o piesa de mobilier prea speciala, de fapt, poate modifica echilibrul delicat care a fost creat si poate afecta concentratia celor care lucreaza.