Posted on: 2 iulie 2019 Posted by: Estrada Comments: 0

Cred ca majoritatea oamenilor de pe acest Pamant stiu ce inseamna sa fii mahmur: dureri de cap, stari de greata, apatie, etc. De-a lungul timpului au aparut fel de fel de remedii babesti pentru mahmureala, unele care functioneaza la anumite persoane, dar si unele care nu functioneaza.

Si pentru ca sunt multi care inca nu stiu de aceste remedii antimahmureala, m-am gandit sa fac un top al celor mai bune remedii.

Primul lucru pe care trebuie sa il stiti atunci cand beti este ca alcoolul va deshidrateaza. De aceea este indicat sa beti foarte multa apa. De asemenea luati o aspirina tamponata inainte de culcare. Aspirina ajuta la prevenirea mahmurelii.

Chiar daca nu este foarte sanatos sa mananci mancare foarte grasa,in acest caz este indicat sa fie consumata. Grasimea din mancare va ajuta la protejarea mucoasei stomacale iar alcoolul nu va mai avea o actiune agresiva asupra lui. Si pentru ca a venit vorba de mancare, trebuie sa stiti ca este bine sa consumati in timp ce beti gustari sarate. Sarea din aceste gustari va retine apa in organism si astfel veti ezita sa va deshidratati.

Un alt lucru pe care ar trebui sa il evitati este sa beti cafea. Cafeaua este diuretic. Asta inseamna ca band cafea nu veti face nimic altceva decat sa grabiti procesul de deshidratare.

Am citii de curand ca a aparut si la noi pe piata un remediu antimahmureala. Numele lui este Alcovit si contine toate mineralele, vitaminele si antioxidantii care ii lipsesc organismului atunci cand este afectat de alcool .Din ce am citit pe forumuri si pe alte site-uri, se pare ca acest remediu este foarte bun si drept sa spun si mult mai comod pentru o persoana care este mahmura.