Posted on: 1 octombrie 2022 Posted by: sz Laszlo Comments: 0
cum sa folosesti un miniexcavator

Atunci cand ai nevoie de un miniescavator va trebui sa tii cont de mai multe aspecte astfel incat sa alegi exact acel excavator de care ai nevoie din multitudinea care exista pe poata. De aceea, iti oferim mai multe sfaturi pentru a alege corect de fiecare data.

In primul rand iti recomandam sa optezi pentru inchiriere buldoexcavator si nu pentru cumpararea unuia pentru ca doar asa vei putea obtine rezultatele dorite la costuri optime. Evident, atunci cand cumperi astfel de produse si utilaje, vei avea si costurile de intretinere pe care va trebui sa le iei in calcul.

Tine cont de tipurile de excavatoare existente

Pe piata exista mai multe tipuri de excavatoare pe care sa le inchiriezi si aici apare o mica problema de obicei, pentru ca va trebui sa le alegi de fiecare data pe cele mai potrivite pentru tine:

Excavatoare dragline

Un tip mare de excavator sunt cele care utilizeaza o franghie pentru ridicare si un sistem pentru tactiune pentru a curata pamantul pentru proiecte subacvatice si pentru a introduce pilonii sau sapaturile de drum. Franghia de ridicare are rolul de a ridica galeata si de a o duce jos, in timp ce liniile de tractiune au rolul de a trage galeata catre sofer. Datorita faptului ca sunt utiliaje grele, drenele sunt de obicei asamblate in locul in care vor fi folosite. Sistemul unic al unui astfel de tip de excavator este folosit in mod normal in proiecte de constructii civile pe scara larga, asa cum sunt cele de sapare a canalelor.

Excavatoare cu aspiratie

Se vor folosi jeturi de apa si un vid de inalta presiune pentru a curata murdaria, resturile si solul. Acest aparat este operat dintr-un vechiul cu roti s excavatorul este folosit pentru aplicatii subterane, pentru alte proiecte delicate de excavaare si pentru a curata resturile.

Excavatoare pe roti

Aceste excavatoare pe toru sunt la fel ca cele normale dar sunt montate pe roti in loc sa fie montate pe senile. Crescand in recunoastere pentru modul de folosire in proiecte de oras, aceste excavatoare cu roti sunt tot mai populare.

Excavatoarele cu acoperire lunga

Tinand cont de bratele care se vor extinde pana la 100 demetri cu accesorii, excavatorul este bun pentru sapaturi grele si pentru proiecte industriale. O versiune mai compacta a acestui excavator pe senile numita de cele mai multe ori si mini excavator este utila in locuri de munca inguste, locuri in care sunt obstacole si locuri cu teren ridicat, asa cum este amenajarea teritoriului. Un astfel de excavator are functia zero tail si este ideal pentru lucrari de dimensiuni mici.

Alege de fiecare data tipul potrivit de excavator si vei reusi cu siguranta sa duci lucrarile la bun sfarsit. Partea buna este ca utilizand astfel de excavatoare, va fi mai simplu si mai usor sa termini proiectele si nici macar nu trebuie sa cheltuiesti mult pentru simplul motiv ca un astfel de excavator are costuri mici de inchiriere. Primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa alegi corect firma de la care sa inchiriezi.