Posted on: 2 martie 2021 Posted by: andreea Comments: 0

Ce parere ai de urmatorul scenariu? Diminetile „de vis” incep alaturi de cafeaua ta preferata. Pauzele de masa se incheie cu un espresso intens si delicios. Momentele de repaus sunt marcate de cativa stropi de cafea si de o gustare energizanta.

Daca te-ai regasit in descrierea de mai sus, inseamna ca esti una dintre persoanele care nu isi pot imagina viata fara bautura lor preferata. Daca vrei sa descoperi gustul de neegalat, inseamna ca ai nevoie de cafea Julius Meinl, un brand care nu ofera decat produse de calitate superioara.

Iar, daca vrei sa ai parte de cafea Julius Meinl oricand si oriunde doresti, la preturi convenabile, trebuie sa apelezi la H2On!

Bucura-te oricand de cafeaua ta preferata!

H2On este un serviciu unic in Romania, care iti permite sa te bucuri de cea mai buna apa, de cafeaua ta preferata, precum si de alte produse de calitate (ceaiuri, dozatoare de apa, espressoare profesionale etc.) chiar la tine acasa sau la birou.

Trebuie sa stii ca H2On lanseaza constant promotii si oferte care, datorita beneficiilor oferite, se epuizeaza rapid. De aceea, este important sa verifici mereu platforma online a companiei pentru a vedea care sunt serviciile si produsele pe care le poti achizitiona pentru casa si biroul tau.

Descopera, in continuare, care sunt pachetele oferta Julius Meinl, disponibile in momentul fata atat pentru persoanele fizice, cat si pentru cele juridice!

Oferte pentru persoane fizice:

1. Achizitioneaza un espressor Julius Meinl Cino si primesti cadou 8 cutii a cate 10 capsule de cafea JM Inspresso (cate 2 cutii cu cele 4 sortimente de cafea). In cadrul aceleiasi oferte, beneficiezi de o reducere de 26% fata de pretul original.

2. Profita de pachetul oferta care include 2 cutii de cafea capsule Julius Meinl Inspresso, 2 cutii de ceaiuri JM si 2 bidoane cu apa H2On, plus o reducere de 4% fata de pretul initial.

3. In momentul in care achizitionezi 2 cutii de capsule cu cafea Julius Meinl si 2 bidoane cu apa H2On, beneficiezi de o reducere de 5%.

4. Ai parte de o reducere de 6% in momentul in care comanzi 3 cutii capsule cafea JM Inspresso si 3 bidoane cu apa H2On.

5. Bucura-te de reducerea de 4%, oferita atunci cand comanzi 4 cutii de capsule cafea Julius Meinl si 4 cutii de ceai, alaturi de 3 bidoane cu apa H2On.

Oferte pentru persoane juridice:

6. In pachetul destinat companiilor sunt incluse 8 pungi de cafea boabe Julius Meinl si 3 bidoane cu apa H2on.

7. In acest pachet oferta, vei gasi 3 bidoane cu apa H2On, 2 cutii cu ceaiuri la plic JM si 4 cutii cu capsule cafea JM Professional.

8. Bucura-te de reducerea acordata in momentul in care achizitionezi 8 pungi de cafea boabe Cremcafe Trieste, 3 cutii de ceai si 4 bidoane cu apa H2On.

9. Comanda 4 cutii cu capsule cafea Julius Meinl Professional si 2 bidoane cu apa H2On si bucura-te de calitatea superioara a produselor si serviciilor H2On, totul la un pret accesibil!

Tot la H2On, ai posibilitatea de a primi in custodie un espressor profesional Julius Meinl. Acesta va ramane proprietatea H2On, insa tu te poti bucura de functionalitatile sale cat timp efectuezi lunar o anumita comanda. Pentru mai multe detalii despre cum poti profita de toate aceste oferte de nerefuzat, acceseaza platforma online H2On!