Posted on: 19 septembrie 2022 Posted by: Estrada Comments: 0

Un candelabru ofera spatiului tau acel aspect elegant.

Luminile candelabrelor au fost intotdeauna un simbol al elegantei, opulentei si clasei. Ele impodobesc intrarea in marile hoteluri si cladiri. Salile de bal, salile de evenimente si chiar unele centre comerciale folosesc candelabre pentru iluminat. Multi proprietari de case folosesc, de asemenea, iluminatul cu ajutorul unui candelabru pentru a aduce o nota de stil in casele lor.

Odata cu cresterea tendintei minimaliste, oamenii din zilele noastre prefera corpurile simple si curate. Candelabrele par acum prea zgomotoase, extravagante si deplasate in aceste case moderne si minimaliste.

Majoritatea oamenilor simt ca acestea ocupa prea mult spatiu si ar prefera sa mearga cu lumini si lampi de perete. Candelabrele sunt inca alegerea perfecta de iluminat pentru case si spatii comerciale. Iata cateva dintre numeroasele beneficii ale alegerii unui candelabru pentru casa ta.

Candelabrele sunt frumoase

Candelabrele, cu designul lor complicat, sunt pur si simplu frumoase si atractive chiar si atunci cand luminile sunt stinse. Lampile, cand sunt stinse, pot parea fade si lipsite de viata. Ele adauga culoare si caldura doar atunci cand sunt pornite.

Poti aduce viata si caracter oricarei incaperi, mai ales uneia mari si spatioase, cu un candelabru orbitor si unic. Este o piesa de arta care poate actiona ca piesa centrala a camerei tale. Spatiul tau nu va parea niciodata plictisitor. Un candelabru simplu poate crea un aer de romantism si glamour in casa ta, facandu-l sa para mai elegant. Alege corpuri de iluminat care sa se potriveasca interiorului tau.

Candelabrele economisesc spatiu

Lampile si alte corpuri de iluminat pot ocupa spatiu semnificativ in camera ta. Ele pot reprezenta un pericol pentru siguranta daca aveti copii si animale de companie care alearga. Firele lampii pot face ca un copil nebanuit sa se impiedice. Lampile doborate pot provoca, de asemenea, rani si va pot deteriora celelalte proprietati.

Un candelabru care atarna in siguranta de tavan nu va ocupa deloc spatiu pe podea. De asemenea, nu prezinta riscuri. In plus, puteti folosi spatiul suplimentar pentru alte accesorii esentiale si utile, cum ar fi masute laterale sau un raft cu carti.

Candelabrele creeaza o atmosfera calda

Indiferent de design, candelabrele ofera o senzatie calda si primitoare oricarei incaperi pe care alte corpuri de iluminat nu o pot face. Luminile candelabrului tau sunt reflectate si refractate in cristalele si sticla acestuia, eliberand mai multa lumina in camera ta. Aceste refractii ofera spatiului tau o stralucire calda, mai degraba decat lumina dura si directa pe care o produc luminile conventionale.

Mai mult, corpurile de iluminat conventionale si moderne pot parea prea formale si reci. Daca doriti sa va faceti biroul, salile de conferinte sau casa dvs. mai primitoare, un candelabru va face treaba. Candelabrele creeaza acea caldura neclara si romantica, facandu-te pe tine si pe vizitatorii tai sa va simtiti ca acasa si bineveniti.

Candelabrele vin intr-o gama larga de modele

Unii oameni se tem ca traditionalele candelabre nu se vor potrivi in estetica moderna a caselor lor. Iluminatul cu ajutorul unui candelabru, cu toate acestea, vine acum intr-o gama mai larga de modele si materiale, asa ca exista unul care cu siguranta se va potrivi casei tale.

Producatorii au introdus noi materiale, cum ar fi metalul si sticla suflata. Aceste noi generatii de candelabre sunt mai versatile si pot fi elegante si excentrice.