Posted on: 8 aprilie 2021 Posted by: sri8m18alm178 Comments: 0
aer conditionat

Aparatele de aer conditionat devin tot mai populare si in randul romanilor. Aceste sisteme de climatizare moderne sunt echipate cu cele mai noi tehnologii. Totul este gandit astfel incat utilizatorii sa poata utiliza cu usurinta aparatul direct de pe telefon.

Cele mai populare aparate de aer conditionat de la Vollmax sunt cele cu inverter. Cei mai multi cumparatori prefera acest tip de climatizare deoarece are numeroase avantaje. Oricine doreste calitate la un pret mic. Un aparat cu inverter nu are cel mai mic pret, dar calitatea este clar superioara.

Sunt foarte multi utilizatori de electrocasnice pe baza de inverter. Acestia sunt multumiti in special de faptul ca acest tip de aparate ofera siguranta, fiabilitate si consum redus de energie. Pana la urma asta trebuie sa te intereseze si pe tine, sa ai un consum cat mai mic de energie in fiecare zi. E important sa alegi inteligent cele mai bune sisteme de climatizare pe care vrei sa le folosesti.

Volum scazut de zgomot

Unul din avantajele pentru care clientii prefera aer conditionat Daikin 9.000 btu/h cu inverter de la Vollmax este faptul ca aceste sisteme de climatizare au un nivel de zgomot redus. Practic, un astfel de aparat nici nu se aude la interior avand un nivel redus de sub 20 db. E bine sa verifici toate aceste date atunci cand achizitionezi un aparat de climatizare a aerului.

In acest fel vei face o alegere inteleapta si vei avea parte doar de calitate la cel mai bun pret. Iti recomandam sa verifici toate aspectele care te intereseaza pentru a avea consum mic de energie.

Nivel scazut al variatiei de temperatura

Asa cum bine stim, aparatele pe baza de inverter au cel mai scazut nivel al variatiei de temperatura. Prin utilizarea unui astfel de aparat nu vei pierde temperatura din camera si aerul va fi improspatat constant. Aparatul functioneaza pana la momentul in care ajunge la temperatura prestabilita. Dupa aceea intra in stand-by pana cand termostatul identifica o schimbare de temperatura. Repornirea se face in trepte astfel incat sa nu consume mai multa energie decat are nevoie.

Aer conditionat cu un consum redus de energie

Principalul motiv pentru care merita sa dai mai multi bani pentru un aparat de aer conditionat este reprezentat de nivelul consumului de energie. Este indicat sa alegi un model cu inverter. Acestea au consum redus de energie chiar si de peste 60%. Solutia cea mai optima are si rezultate rapide ceea ce te face sa intelegi ca a meritat investitia.

Durata de viata foarte mare

Un aparat de aer conditionat cu inverter va avea o durata de viata mai mare. Acest lucru este posibil datorita tehnologiei care opreste si porneste compresorul doar cand este cazul. De asemenea piesele nu sunt solicitate mereu la capacitate maxima. Acestea sunt doar cateva din avantajele pentru care si tu ar trebui sa renunti la aparatele conventionale.