Posted on: 11 februarie 2022 Posted by: adr9ak188 Comments: 0

Criolipoliza este o procedura de remodelare corporala mai putin cunoscuta in Romania si invaluita inca de o aura de mister. Lumea a auzit ceva, a inteles altceva, a spus mai departe ce a rezultat, iar multe dintre potentialele beneficiare ale sale au acum, ca rezultat, o serie de semne de intrebare care le tin departe de ceea ce ar putea fi raspunsul tuturor rugaciunilor lor referitoare la silueta. Iata cateva dintre miturile si adevarurile despre aceasta tehnica de slabire.

Poti suferi degeraturi la nivelul pielii. FALS. Aplicatoarele folosite nu intra in contact direct cu pielea, fiind asezate pe zonele-cheie peste un gel special, care protejeaza epiderma. Temperatura scade treptat, iar suprafata pe care stau aplicatoarele doar se inroseste si amorteste pe parcursul procedurii, revenindu-si la normal imediat dupa incheierea sedintei de infrumusetare.

Criolipoliza nu este potrivita persoanelor cu exces ponderal mare. FALS. De efectele uimitoare ale procedurii poate beneficia orice persoana care doreste sa optimizeze aspectul unei anume zone a corpului, unde exista depozite de grasime. Este adevarat ca in cazul persoanelor cu multe kilograme in plus rezultatele nu sunt poate la fel de vizibile imediat, intrucat doar o serie de sedinte repetate poate elimina intregul strat adipos din aria vizata, actiunea fiind una secventiala. Tehnica este destinata oricui isi doreste sa scape de tesutul adipos fara efort, intr-un mod sanatos.

Criolipoliza este o procedura mult mai costisitoare decat alte variante de tehnici de remodelare corporala. FALS. Exista o multime de clinici care promit minuni. Este suficient un simplu search pe google de tipul „clinica remodelare corporala Bucuresti” si vei descoperi zeci de locatii si sute de optiuni de tratament. Ce trebuie sa retii este ca o singura sedinta de criolipoliza isi demonstreaza rezultatele luni intregi dupa aceea, producand o scadere vizibila in centimetri exact pe zonele problema. Majoritatea procedurilor disponibile nu include posibilitatea de a targeta ceva atat de specific si necesita mai multe vizite la salon, care impreuna insumeaza cheltuieli mai mari si rezultate mult mai modeste.

Criolipoliza nu are efecte adverse. ADEVARAT. Fiind un procedeu care se foloseste strict de efectul temperaturilor scazute la nivelul statului adipos, ea nu are niciun fel de efecte nocive. Grasimea moare din cauza frigului, iar celulele respective sunt eliminate de organism prin sistemul limfatic si cu ajutorul ficatului.

Criolipoliza slabeste in zone bine definite. ADEVARAT. Avand in vedere faptul ca aceasta tehnica de remodelare corporala se foloseste de niste aplicatori, pentru ca temperatura scazuta sa fie resimtita in profunzimea tesuturilor, ea slabeste exact pe portiunile unde sunt pozitionati aplicatorii, rezolvand problemele de aspect pe care dietele si exercitiile fizice nu le pot solutiona cu succes.

Criolipoliza are efecte pe termen lung. ADEVARAT. Criolipoliza pret de 60 de minute rezulta intr-o slabire care are loc nu pe moment, ci in timp, la saptamani distanta, pentru ca atat dureaza ca grasimea sa fie eliminata din organism. Ca atare, rezultatele vor putea fi admirate multa vreme dupa plecarea de la clinica.

Acum ca ai informatiile corecte, ramane la latitudinea ta sa decizi daca aceasta procedura se potriveste obiectivelor tale.Daca nu ne crezi verifica si binecunoscutul site Libertatea pentru femei (libertateapentrufemei.ro/…/pe-afara-i-vopsit-gardul-si-nauntru-i-leopardul-artist-touch-ro-279789) unde gasesti un articol amplu despre epilare definitivă facuta de celebra clinica de remodelare corporala  Artist Touch din Bucuresti