Posted on: 11 ianuarie 2020 Posted by: Estrada Comments: 0
  • Ganditi-va la locatia usii de intrare.

Daca sunt doua usi, ganditi-va ca traficul ar trebui sa se faca in spatele locului de asezare (pat, canapea), nu inaintea lui, de la o usa la alta. Daca este o camera cu o singura usa, cel mai bine este sa aveti acces direct catre locul in care veti sta.

  • Plasamentul pieselor de mobilier este foarte important.

Mobila de living are un rol crucial in ordinea si stilul camerei. Daca patul sau canapeaua este asezata langa perete, lasati minim jumatate de metru in spatele ei. Un spatiu putin mai mic este necesar intre scaune si sofa.

  • Ganditi-va la un aranjament perfect

Pentru a potrivi toate dimensiunile, precum si nuantele si aspectul fiecarei piese de mobilier, puteti apela la un furnizor de mobila la comanda. In felul acesta, rolul dumneavoastra va fi mult simplificat, caci vor exista consultati care sa va ajute in alegerea unei piese de mobila moderna, ei avand experienta in domeniu.

  • Fiti atenti la aspectul per total al camerei

Balanta camerei este afectata de amplasarea pieselor de mobilier, dar si de marimea fiecarei piese in parte. Daca toate piesele masive sunt ingramadite intr-o singura paste a camerei, aspectul general va fi unul nearmonios. Acelasi lucru se va intampla daca mobilierul va fi prea incarcat in partea de jos sau in partea de sus a camerei (rafturi suspendate).

  • Mobila de bucatarie trebuie aleasa cu grija

Este foarte important sa va alegeti piese de mobila de bucatarie care sa arate bine desi aveti de adaugat si un frigider, un aragaz cu cuptor si o masa pentru intreaga familie. Nu aglomerati spatiul, caci va parea de asemenea nearmonios si dezorganizat.