Posted on: 31 mai 2020 Posted by: Ialx Comments: 0
steag personalizat

Industria productiei publicitare a evoluat mult in ultima perioada si chiar daca multi business owners si-au directionat atentia catre mediul online si au directionat bugetul de promovare catre internet, in special acum in recenta criza creata de COVID-19, in realitatea din offline este necesara o relansare puternica din partea celor care vor sa se faca remarcati in plan local printr-o modalitatea foarte simpla, eficienta si de buget accesibil cum este steagul personalizat.

Exista o sumedenie de ocazii in care ai nevoie de un steag personalizat pentru a te promova. Fie ca participi la targuri, expozitii, conferinte sau alte tipuri de prezentari, fie doresti sa oferi mai multa vizibilitate afacerii locale si doresti o expunere mai mare showroom-ului, magazinului, terasei sau alte puncte de vanzare. Din acest motiv, alegerea de a apela la o companie publicitara si la sistemelele sale de expunere va fi un pas strategic bine facut.

In cele ce urmeaza vom discuta despre 4 motive principale pentru care ar fi util pentru afacerea ta sa comanzi unul sau mai multe steaguri personalizate de buna calitate de eXpoPrint Media, una dintre cele mai serioase companii de productie publicitara din Bucuresti.

Asadar, iata cele 3 motive sa comanzi un steag personalizat de pe expoprint.ro:

Calitatea printului este deosebita. Panza unui steag personalizat fabricate de eXpoPrint este din poliester 100%, semitransparenta, iar imprimarea se face cu ajutorul cernelulilor pe baza de apa. Asadar, indiferent ca intentionezi sa folosesti steagul personalizat in spatii indoor sau la exterior, acesta va fi rezistent la apa si decolorare, acesta fiind un aspect de imbatranire care afecteaza multe alte tipuri de steaguri, dar si la razele UV ale soarelui. Imprimantele folosite la imprimare sunt de generatie, ceea ce va permite ca steagul personalizat pe gustul si nevoile tale iti va fi livrat impecabil, la preturi imbatabile comparativ cu foarte multe alternative de promovare traditionala.

Rezistenta la intemperii. Atat structura, respectiv batul steagului personalizat, cat si printul sunt concepute pe baza de ecosolvent, ceea ce le vareste durata de viata si rezistenta la vant, ploaie sau ninsoare fara probleme, iar nevoia de a schimba panza steagului poate aparea dupa o perioada de 2-3 ani. Avand in vedere ca in functie de modele, in general, un steag personalizat poate fi achizitionat intre 30-70 euro, putem spune ca la eXpoPrint vei gasi cel mai bun raport calitate pret de pe piata din Romania. Mai mult decat atat, cu siguranta ai tot interesul sa investesti in produse publicitare rezistente care sa iti aduca beneficii pentru o perioada cat mai indelungata de timp.

Montaj rapid pe orice suprafata. Un steag personalizat este un sistem de expunere publicitar extrem de versatil. Il montezi pe loc in maxim 5 minute de unul singur, fara echipa, fara unelte si tot ceea ce trebuie sa faci este sa imbini tijele interconectabile, sa tensionezi panza si mai apoi sa fixezi steagul. Motarea steagului personalizat se poate face pe aproape orice fel de suprafata, indiferent ca este un spatiu rigid, moale, nivelat sau denivelat, acesta poate fi instalat in zapada, pe pamant, sau in nisip. Tot pe eXpoPrint.ro poti gasi solutiile de fixare ca accesorii optionale, de la baza rezervor cu apa, colac cu apa, cruce standard, pliabila, baza patrata pana la baza pentru fixare la roata autovehicolului sau alte accesorii premium.

Asadar, acestea sunt 3 dintre cele mai importante motive pentru care iti recomandam un steag personalizat de la eXpoPrint.ro, pentru o campanie mai eficienta de marketing offline.