Posted on: 15 decembrie 2020 Posted by: andreea Comments: 0
mop electric

Probabil ca ai auzit deja despre aparatele de curatat cu abur si despre avantajele pe care acestea le aduc in procesul de curatare al spatiilor interioare. In esenta, un mop electric urmeaza aceleasi principii de curatare cu abur, fiind, insa, mult mai usor de utilizat, fata de aspiratoare sau alte aparate.

Prin urmare, daca doresti sa ai parte de un camin cu un aspect impecabil, dar si sa te distrezi facand toate acestea, iata care sunt avantajele aduse de achizitionarea unui mop electric de la producatorul italian polti.ro!

Este foarte eficient

Aburul este agentul ideal de curatare, distrugand pana la 99.99% dintre microbii si acarienii prezenti in case. Astfel, cu ajutorul unui dispozitiv electric de curatare, vei putea elimina chiar si petele de mucegai, prevenind aparitia lui, petele incrustate de ulei, urmele lasate de animalele de companie, petele de sapun sau detergenti, oferind inapoi luciul natural al suprafetelor.

Este extrem de versatil

Fata de metodele traditionale de curatat murdaria de pe suprafete, precum folosirea unei carpe sau a unui mop cu galeata, un model electric este mult mai rapid si eficient. Sistemul de functionare al acestuia este deosebit de simplu: rezervorul dedicat incalzeste apa la o temperatura foarte ridicata, transformand-o in vapori de calitate.

mop electric Vaporetto
mop electric Vaporetto

Acesta poate fi atasat direct la mop, cum este in cazul modelului Vaporetto, sau poate fi separat, sub aspectul unei “baze de reincarcare”, in cazul modelulul “Moppy”.

Mopurile electrice sunt ideale pentru curatarea si dezinfectarea suprafetelor foarte murdare, oferind un aspect de neegalat. Aburul nu doar dizolva si curata rapid murdaria, ci si dezinfecteaza suprafetele, omorand orice fel de microbi, bacterii si alergeni.

Mai mult, un mop electric poate fi folosit si pentru suprafetele verticale, precum faianta din baie sau bucatarie, usile dulapurilor etc. Trebuie sa incerci si tu un astfel de aparat pentru a te convinge de usurinta de folosire, de viteza si de eficienta cu care indeparteaza chiar si cele mai persistente pete!

Este cea mai ECO solutie!

Folosind doar apa ca agent de curatare si dezinfectare, acestea lasa o amprenta minima asupra mediului inconjurator. Poti spune “La Revedere!” substantelor chimice periculoase, care lasa de multe ori noxe in urma. In plus, fara nevoia acestora, vei economisi luna de luna, protejand in acelasi timp natura care ne inconjoara.

mop electric Moppy
mop electric Moppy

Un alt aspect, mai putin discutat, este ca substantele chimice pot conduce, in timp, la deteriorarea suprafetelor si a materialelor precum lemnul lacuit. Dupa folosirea unui mop electric, avantajele se pot vedea din prima, lasand suprafetele ca noi, indiferent de tipul de material sau de gradul de murdarire a acestora. In plus, aburul confera un luciu subtil, care nu poate fi obtinut in alt mod!

Cu toate acestea, folosirea unui astfel de produs nu inseamna ca vei pierde ore in sir. Dimpotriva, vei observa ca economisesti nu doar bani si efort, ci si timp pretios pe care il vei putea folosi dupa bunul plac. Drept urmare, profita si tu de avantajele incontestabile ale unui mop electric si bucura-te de aspectul premium al casei tale!